Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Madonnas dotter: Så mycket pengar ger mamma till mig

Bilderna inifrån Madonnas nya lyxvilla för 163 miljoner
Lourdes Leon har numera sin egen karriär.
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Lourdes Leon med mamma Madonna 2010.
Foto: GOFFPHOTOS / STELLA PICTURES KEN GOFF PHOTOS LTD
Madonna uppges vara god för minst 6 miljarder kronor.
Foto: B4859 / AVALON / STELLA PICTURES/B4859 / AVALON AVALON

Det råder inga tvivel om att Madonnas barn har vuxit upp i en privilegierad miljö.

Men enligt äldsta dottern, Lourdes Leon, är sanningen långt ifrån vad många människor tror.

Madonna, 63, tillhör en av världens mest framgångsrika stjärnor – och är god för åtminstone 6 miljarder, enligt tidigare beräkningar.

Men hennes fyra barn får inte ta del av förmögenheten i den utsträckning som många kanske kan tro. Åtminstone inte enligt dottern tillika modellen Lourdes Leon, 25.

https://www.instagram.com/p/CTQwEu4tkek/?hidecaption=true

Lourdes Leon har sin egen karriär som modell, gjorde debut på catwalken 2018 och har arbetat ihop med bland annat Versace, Swarovski och Rihannas märke Savage X Fenty.

– Vi får inga pengar utdelade i min familj. Men uppenbarligen växte jag upp extremt privilegierat. Det går inte att förneka det, säger Lourdes Leon till Interview.

Enligt 25-åringen fick hon köpta en egen lägenhet och betala för sina studier utan någon ekonomisk hjälp från sin mamma Madonna.

– Jag tror att min mamma såg alla andra barn av kända föräldrar och tänkte typ: ”Mina barn ska inte bli så här”, säger dottern till Interview.

https://www.instagram.com/p/CVBIKj-FC5Q/?hidecaption=true

”Folk tror att jag är talanglös”

Lourdes Leon berättar vidare att Madonna har lärt sin dotter mycket om livet – och synen på den egna karriären.

– Min mamma insisterar väldigt mycket på att få mig att tänka på vad jag vill vara känd för bortom mitt utseende. Det är inte vad jag vill att människor ska komma ihåg mig för. Det är inte på riktigt, säger Lourdes Leon till Interview och fortsätter:

– Det handlar inte om pengarna, ditt ansikte eller hur du ser ut. Det handlar om vad du bidrar med till världen och vad du lämnar efter dig, säger Madonnas dotter vidare.

Enligt Lourdes Leon möter hon ofta på fördomar kring sin uppväxt och mammans kändisskap.

– Folk tror att jag är någon talanglös, rik snorunge som har fått allt serverat, men det är jag inte, har hon tidigare sagt i en intervju med Vogue

Fansen i sorg – trodde att Madonna var död

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.