Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Madonnas dotter – en kopia av sin mamma

Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: JUSTIN LANE / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: GOFFPHOTOS / STELLA PICTURES KEN GOFF PHOTOS LTD
Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES PLANET PHOTOS

Sådan mor, sådan dotter.

Madonnas dotter Lourdes glänser på röda mattan  – och visar att hon går i sin mammas fotspår.

Madonnas dotter Lourdes Leon, 22, går i sin mammas fotspår – och likheten är slående när dottern visade upp sig på röda mattan i samband med en gala tidigare i veckan.

Den i dag 22-åriga dottern kom i en vit transparent klänning, som har flera likheter med den kreation som Madonna bar på MTV-galan 1984 när hon framträdde med "Like a virgin", skriver Page Six. 

Dottern har synts som modell sedan hon var ung och inledde sin karriär i sin mammas kampanj "Material Girl" och som 12-åring dök hon upp i sin mammas "Celebration"-video.

https://www.instagram.com/p/Bo7CNXjAWcI/

Lourdes jobbar som modell

Tidigare i höst gjorde Lourdes Leon debut på catwalken under en visning av vårmode på New York Fashion Week. Precis som sin mamma väljer hon att gå mot strömmen – och har bland annat uppmärksammats för att hon inte döljer sin naturliga kroppsbehåring. En bild på Madonna och Lourdes startade i vintras en häftig diskussion bland Madonnas fans. 

Madonna har själv berättat om hur hon medvetet valt att gå sin egen väg – och har uppfostrat sin dotter att göra detsamma.

– Jag såg hur populära kvinnor betedde sig för att få killarna. Jag visste att jag inte kunde passa in i det, har hon tidigare berättat i Harpers Bazaar. 

– Så jag bestämde mig för att göra det motsatta. Jag vägrade att ha på mig makeup eller ha en frisyr. Jag vägrade att raka mig. Jag hade håriga armhålor, berättade hon i intervjun då.

https://www.instagram.com/p/BdZDI-yh3gW/

I en uppmärksammad Instagrambild för fyra år sedan skrev hon: "Long hair...... Don't Care".   

Madonna hyllade nyligen sin dotter på hennes födelsedag på Instagram och kallade henne för "ljuset i sitt liv". 

Lourdes pappa är tränaren Carlos Leon. Paret separerade kort efter Lourdes föddes och pappan har även satsat på en skådespelarkarriär. Bland annat har han medverkat i "Blue bloods", "Ugly Betty" och "Law and order".

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!