Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Madonnas bild på barnen – som får fansen att rasa

Madonna får kritik av fansen – efter bilden på tvillingarna Estere och Stelle Ciccone. Foto: KIRSTY WIGGLESWORTH / AP TT NYHETSBYRÅN
Tvillingarna Estere och Stelle Ciccone. Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEME

Madonna har upprört sina fans. 

Orsaken är en bild på stjärnans Instagram där hennes tvillingar Estere och Stelle Ciccone har somnat i baksätet – något som riskerar barnens säkerhet enligt flera. 

"De borde sitta i bilbarnstolar! Om det här var Europa så hade du brutit mot lagen", skriver en person i kommentarfältet.

Superartisten Madonna har många barn, men efter en post på Instagram rasar nu delar av fanskaran.

Anledningen till fansens upprördhet är de, enligt många bristfälliga säkerhetsbälten som barnen är fastspända i, något som sajten Hänt också har rapporterat om. 

"De ska vara fastspända med säkerhetsbälte med fem punkter. Det är inte säkert för dem att sitta med ett vanligt! Gör om!", skriver en person i kommentarfältet.

"Gör det för barnens säkerhet"

En annan påpekar att tvillingarna Estere och Stelle borde sitta i bilbarnstolar och menar att Madonna hade brutit mot lagen om hon befunnit sig i Europa. 

"Även om du är någon annanstans så gör det för barnens säkerhet", skriver personen.

https://www.instagram.com/p/BbJw0MmhNj5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy

Hänt hänvisar till Trafikverket, som med stöd av läkare och forskare rekommenderar att barn ska sitta i bältesstol eller bälteskudde i upp till tolv års ålder – riktlinjer som inte bara gäller i Sverige.

Inte första gången Madonna upprör på Instagram

Bilden på tvillingarna är inte den första bilden på Madonnas Instagram som har skapat rabalder. 

I början på året postade hon en bild på dottern Lourdes Leon, 21. Den gången var det dotterns orakade armhåla som skapade en hätsk debatt i kommentarfältet.

"Madonna, om någon, borde väl ha råd att köpa en flaska rakskum åt dottern?!" skrev en upprörd person, medan andra försvarare stjärnan och hennes dotter och menade att kroppsbehåring är något naturligt.

https://www.instagram.com/p/Bam14UqB5uy/?taken-by=madonna
Annons:
Expressen Refunder Julklappar

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!