Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Madonna visar allt på Met-galan

Vinnaren för mest... speciella outfit får nog 57-åriga världsartisten Madonna. Foto: Bill Davila / BILL DAVILA/STARTRAKSPHOTO.COM/A STARTRAKS PHOTO
Sångerskan, som alltid varit framåt modemässigt, valde att strunta i de mer konventionella klänningarna och visa allt och lite till i svart spets och lårhöga läderstövlar. Foto: Matt Baron/Bei/Shutterstock / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Sångerskans kreation är specialdesignad av Riccardo Tisci för Givenchy. Foto: Charles Guerin / Bestimage Usa / STELLA PICTURES

Met-galan bjuder alltid på årets mest speciella klänningar.

I år stod Madonna för den mest unika klänningen.

Met-galan 2016 har kommit och gått, och med den en rad speciella kreationer.

Vinnaren för mest... speciella outfit får nog 57-åriga världsartisten Madonna.

Sångerskan, som alltid varit framåt modemässigt, valde att strunta i de mer konventionella klänningarna och visa allt och lite till i svart spets och lårhöga läderstövlar.

Kläderna består av en korsett där brösten lämnas bara, armar och ben lindade med svarta band och en spetsrock över det, toppat med smycken både i pannan och över bröstkorgen.

Sångerskans kreation är specialdesignad av Riccardo Tisci för Givenchy.

Modemagasinet Vogue skriver att klänningen är inspirerad av den terapeutiska kinesologiska tejpen som sångerskan lindar sina trötta muskler med på turné. Svarta band lindas runt Madonnas ben och armar i kreationen.

 

LÄS MER: Alicia Vikander stal showen på Met-galan

 

Om fotograferna på plats tyckte framsidan på klänningen var avslöjande blev de nog inte mindre förvånade när sångerskan vände sig om. Artistens vältränade bakdel hålls också bar under den tunna spetsen.

 

Madonna festade med Beyoncé

 

Temat för årets Met-gala är "Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology", alltså kläder i stil med vår teknologiska tid.

Detta resulterade i mycket metall på Met-galans röda matta, där forna One Direction-medlemmen Zayn Malik kom i kostym med båda armarna klädd i en rustningsliknande metall, och där världsartisten Taylor Swift kom i en lårkort metallic-klänning.

 

LÄS MER: Kate Upton har förlovat sig

 

Madonna har sedan hennes turné "Rebel heart tour" tog slut förra månaden mest spenderat tid i London för att reparera sin relation med 15-åriga sonen Rocco, som bor där hos pappa Guy Ritchie.

Men nu tog alltså Madonna paus från vårdnadstvisten för att festa med resten av kändiseliten, som Beyoncé, Lady Gaga och Katy Perry, på den omtalade galan.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!