Madonna slår tillbaka mot fyllerianklagelserna. Foto: Sara De BoerMadonna slår tillbaka mot fyllerianklagelserna. Foto: Sara De Boer
Madonna slår tillbaka mot fyllerianklagelserna.  Foto: Sara De Boer
Madonna. Foto: Olle SporrongMadonna. Foto: Olle Sporrong
Madonna.  Foto: Olle Sporrong

Madonna slår tillbaka: "Jag var inte full"

Publicerad

Madonna, 57, anklagas för att ha varit berusad på scen.

Nu slår popstjärnan tillbaka – och anklagar kritikerna för sexism.

"Hade jag varit man hade ingen påstått det här", skriver hon.

Det var efter en spelning i Kentucky som flera fans uppgav att Madonna betedde sig onyktert på scen i söndags, rapporterar Daily Mail.

TMZ har varit i kontakt med flera upprörda fans som var på plats på spelningen i Louisville, Kentucky.

– Madonna var väldigt full, säger ett fan.

– Hon var lite full men rolig, säger en annan.

Men redan innan spelningen gjorde Madonna sina fans vansinniga. Enligt vissa uppgifter var hon så mycket som tre timmar sen till spelningen.

 

LÄS MER: Madonnas tuffa kamp för sonen Rocco

 

Dessutom hävdar fansen att hon hånade Louisvilles invånare.

– Hon var fantastisk på scen men vilken bitch hon var, hon snackade skit om oss från Kentucky och talade med en fejkad bonnig dialekt.

Flera fans ska ha skrikit fula ord åt Madonna under konserten.

Madonna anklagar kritikerna för sexism

Men nu slår popstjärnan tillbaka mot anklagelserna.

"Till alla ni som tror på allt vad ni läser så dricker jag aldrig alkohol när jag uppträder. Min show är två timmar och 15 minuter där jag sjunger och dansar non stop. I Louisville drog jag ett skämt om att vara klädd som en clown och alkohol", skriver hon på Instagram.

Madonna anser också att de som kritiserar henne är sexister.

"Det är väldigt intressant att se hur samhället fortsätter att inte bara behandla mig på ett totalt sexistiskt sätt (om jag var en man hade ingen sagt något sådant här) utan dessutom tar allt jag säger ordagrant. Det här är vad som händer när folk inte läser böcker".

Inlägget har gillats över 67 000 gånger och bland fansen får Madonna stöd.

 

LÄS MER: Madonna i tårar på scen – höll tyst minut

 


Madonna: "Det blir galet"

När Madonna uppträdde i Nashville en dag senare kommenterade hon återigen ryktet om att hon skulle ha varit berusad.

– Det är nu det blir galet. Om jag sitter ner och börjar prata med er kanske jag aldrig reser mig upp igen. Och det här är jag när jag är nykter. Jag vet att det rapporterats att jag är full på scen. Jag önskar att jag kunde dansa i högklackat när jag var full, sa hon och rev ner publikens applåder.

TMZ noterar dock att Madonna var över två timmar sen även till spelningen i Nashville.

"Var i helvete är du", skriver en upprörd konsertbesökare på Instagram.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag