Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Madonna om livet som mamma: ”En utmaning”

Madonna tillsammans med sina barn Lourdes, Rocco, David, Mercy och tvillingarna Estere och Stella.
Foto: Skärmdump / Madonna / Instagram
Madonna.
Foto: STELLA PICTURES/AVALON

Att vara mamma är inte det lättaste. 

Det kan världsartisten Madonna skriva under på.

– Att växa upp med mig som mamma var en utmaning, säger hon enligt Page Six.

I en längre intervju med Vanity Fair öppnar popikonen Madonna, 64, upp om svårigheterna med att balansera rollen som mamma och samtidigt turnera världen runt.

– Jag kämpar än i dag med att förstå hur man ska kunna vara mamma och göra mitt jobb, säger hon enligt Page Six.

– För oavsett vem du är, att ha och uppfostra barn är ett stycke konst. Och det finns ingen manual. Du tvingas lära dig av dina misstag. Det är ett yrke som tar tid att lära sig och det är tufft eftersom det inte finns tid för någon vila. 

”Beundrar mina barn”

Den flerfaldiga Grammyvinnaren har totalt sex barn. Hennes första barn, Lourdes Leon, fick hon tillsammans med expojkvännen Carlos Leon 1996. Sonen Rocco Ritchie, som hon fick tillsammans med exmaken Guy Ritchie, föddes fyra år senare.

– Jag har aldrig uppmuntrat min dotter Lola att göra musik eller min son Rocco till att börja måla. Men jag har alltid visat upp konst och musik för dem, och jag är glad att de funnit vägar att uttrycka sig. Jag har mycket respekt och beundran för dem och vad de gör, säger hon i intervjun.

Madonna har även adopterat David Banda, 17, Chifundo ”Mercy” James, 16 och tvillingarna Estere och Stella, 10, från Malawi.

I år har det gått 40 år sedan den 64-åriga popikonen Madonna släppte sitt debutalbum. 

Nu i höst kommer hon till Sverige för en konsert på Tele2 Arena. 

Konserten är en del av Madonnas världsturné ”Madonna: The celebration tour” som innehåller de största hitlåtarna från hennes katalog.

Madonnas intima mys med modellen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.