Foto: Splash News
 Foto: Splash News

Madonna och Psy - gör "Gangnam style"

Publicerad

En popdrottning.

Och en musiksensation.

Det var receptet när Psy överraskande publiken under Madonnas spelning i New York.

Kolla in klippet här ovan för att se hur det såg ut när duon dansade till "Gangnam style".

"Gangnam" - men nu Madonna style.

Det var under popikonens spelning i Madison Square Garden på tisdagen som den sydkoreanska entertainern Psy plötsligt dök upp ur scengolvet för att dansa och sjunga med Madonna till - publikens stora förtjusning.

Tillsammans gjorde artisterna hiten "Gangnam Style" samt sångerskan "Music", rapporterar brittiska Press Association.

Senare avslöjade Madonna att hon är ett stort fan av Psy, som hade "flugit från hela vägen från Frankfurt, Tyskland på morgonen".

"Mest fantastiska upplevelserna"

Popdrottningen kommenterade även rapparens klarröda kostym - den uppmärksamma publiken på plats kunde dessutom se att hennes trosor matchade hans klädsel alldeles perfekt.

Att få stå på scen med Madonna menade Psy var "en av de mest fantastiska upplevelserna" under de senaste månaderna.

Under tisdagens konsert i New York - den andra på rad - samlade sångerskan dessutom in pengar till de som har drabbats av superstormens Sandys härjningar på den amerikanska östkusten. När hon framförde låten "Like a virgin" fick publiken möjligheten att kasta upp pengar på scen.

Enligt Press Association samlade sångerskan in drygt 3000 dollar under liknande former när hon stod på scen i Madison Square Garden på måndagen.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag