Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Madonna och Max Martin i studion tillsammans

Madonna
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Max Martin.
Foto: OLLE SPORRONG

En popdrottning och en svensk stjärnproducent har någonting på gång. Madonna har lagt ut en bild på sig själv och Max Martin i studion tillsammans.

”När du tvivlar, jobba på”, skriver Madonna.

I sommar ger sig Madonna ut på en stor världsturné som ska fira 40-årsjubiléet av hennes genombrott som artist. I sluter av oktober kommer hon till Norden. Fokus blir på hitlåtarna från hennes långa karriär.

Men kanske blir det även ny musik på turnén. Madonna antyder i alla fall det med bilden på sig själv och Max Martin. Det är fyra år sedan Madonna gav ut ett album med ny musik senast.

”Inget är bättre mot bruset eller nejsägarna än den kreativa processen”, skriver Madonna på Twitter.

Superstjärnan har arbetat med flera svenska producenter och låtskrivare under sin karriär, bland annat Salem Al Fakir, Vincent Pontare och Avicii. Men det är första gången Madonna samarbetar med Max Martin.

https://twitter.com/Madonna/status/1637891432479334405

Se mer:

Ur arkivet: Här dyker världsstjärnan upp på ”Idol”-finalen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.