Madonna: ”Min manager sa att min karriär var över”

Foto: B4859 / AVALON / STELLA PICTURES/B4859 / AVALON AVALON
Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES PLANET PHOTOS
Foto: B4859 / AVALON / STELLA PICTURES/B4859 / AVALON AVALON

I en intervju berättar Madonna om ett gammalt tv-framträdande.

Ett framträdande som nästan hade kunnat förstöra hennes karriär, enligt Et Online.

I en ny intervju med The Tonight Show Starring Jimmy Fallon under onsdagen avslöjade världsstjärnan Madonna, 63, sanningen om sitt virala framträdande under MTV Video Music Awards 1984. 

Enligt Madonna själv var det ett framträdande som nästan hade kunnat förstöra karriären för gott. 

Skivbolaget valde ”Like a Virgin” som hennes singel, vilket gjorde Madonna överraskad, skriver Et Online, eftersom låten var kontroversiell.

– Men det visade sig att det kontroversiella inte var låten utan mitt framträdande under MTV galan, berättar hon i talkshowen.

”Det hände av misstag”

På scenen stod Madonna i en vit klänning, på toppen av en gigantisk tårta. Madonna berättar i intervjun hur hon råkade tappa sina skor, när hon stod ovanpå tårtan.

– Jag försökte göra en försiktig rörelse, och dök efter skorna, jag försökte få det att se ut som danskoreografi. Min klänning gled då upp och min rumpa syntes. Kan du fatta? Det var ju under tiden då man inte skulle visade upp sin rumpa, för att få en karriär. Nu är det tvärtom, säger hon och fortsätter:

– Det hände av misstag och jag visste inte ens om att min rumpa syntes. Det var inte ens hela rumpan utan bara en del av den. När jag gick backstage sa min manager att min karriär var över.

Men nog hade managern fel. För Madonna har precis firat albumsläppet ”Finally Enough Love: 50 Number Ones”, som inkluderar alla stora hits genom den långa karriären.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.