Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Madonna besökte fem länder under tre veckor

De senaste veckorna har Madonna, 62, besökt fem länder tillsammans med sin familj.
De senaste veckorna har Madonna bland annat besökt Malawi och Kenya.
Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE
Madonna tillsammans med pojkvännen Ahlamalik i Kenya.
Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE
Madonna har regelbundet postat bilder från sin resa på Instagram.
Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE

De senaste veckorna har Madonna, 62, besökt fem länder tillsammans med sin familj, uppger bland annat Daily Mail

Trots hårda reserestriktioner har artisten inte hållit sina resor hemliga.

I stället har fansen kunnat följa 62-åringens resa dag för dag på sociala medier – trots att kommentarsfältet fyllts av arga meddelanden.  

Många länder har infört hårda reserestriktioner och uppmanar alla att stanna hemma och försöka minska spridningen av corona. Dessa uppmaningar verkar ha gått Madonna, 62, förbi eftersom hon de senaste tre veckorna flugit drygt 17 700 kilometer. Världsstjärnan ska tillsammans med pojkvännen Ahlamalik Williams, 26, först flugit från Los Angeles till London strax innan julen. Därefter ska paret ha flugit till Egypten och vidare till Malawi och Kenya i östra Afrika, som en del av deras storslagna vinterresa. 

Men trots de hårda restriktionerna har artisten inte hållit sin resa borta från sociala medier. Under de senaste veckorna har man kunnat följa stjärnans resa på Instagram och enligt källor till brittiska The Sun har 62-åringen med sig en personlig fotograf. Källorna säger att Madonna och Ahlamalik Williams regelbundet har tagit covidtest för att kunna vara på den säkra sidan. 

”Har du glömt bort pandemin”, skriver en arg följare på Instagram.

Besökte sjukhus och Malawis president 

På sociala medier har man kunnat se vilka åtaganden artisten gjort under sin resa.  Under julen besökte 62-åringen bland annat ett sjukhus och en dansskola i Malawi. Hon passade också på att träffa landets president Lazarus Chakwera. Förra veckan besökte hon bland annat en nationalpark i Kenya tillsammans med fyra av sina barn. 

Madonnas presspersoner säger till Daily Mail att Malawi är som ett ”andra hem” för stjärnan. Detta eftersom hennes adoptivbarn David Banda, Mercy James, Stella och Estere ursprungligen kommer från Malawi. 

Kritiserades för sina coronauttalanden 

I början av pandemin kritiserades världsstjärnans för sina uttalanden om viruset. Hon kallade bland annat viruset för en ”bra utjämnare”. Detta gick inte hem hos fansen eftersom stjärnan då var coronaisolerad i sitt lyxhus i London.

– Det är grejen med Covid-19. Det bryr sig inte om hur rik du är, hur berömd du är, hur rolig du är, hur smart du är, var du bor, hur gammal du är, vilka fantastiska historier du har att berätta, sa artisten i mars och fortsatte: 

– Det som är hemskt med det är att det har gjort oss alla lika på många sätt - och vad som är bra med det är att det har gjort oss alla lika på många sätt.

https://www.instagram.com/p/CJwbdgbhLIG/

Drew Barrymores misslyckande med dejtingappar 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.