Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Madonnas förändring väcker uppmärksamhet

Madonna fyller snart 60 år.
Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEME
Enligt Radar Online har Madonna ett ”botox-kylskåp” i sitt hem.
Foto: GOTCHA IMAGES / SPLASH NEWS / GOTCHA IMAGES / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Nyligen släppte Madonna hudvårdsserien ”MDNA SKI” som enligt egen utsago är hemligheten bakom hennes tidlösa utseende.
Foto: KIRSTY WIGGLESWORTH / AP TT NYHETSBYRÅN

Snart 60-åriga Madonna vill få fansen att tro att hennes ungdomliga utseende är helt naturligt.

Men enligt Radar Online är artisten inte ärlig, de menar att hon har gjort både botox och plastikkirurgi.

– Hon är extremt fåfäng, säger en uppgiftslämnaren till sajten.

Madonna fyller 60 år i sommar, men det är svårt att tro när man ser henne. Artisten själv vill gärna få fansen att tro att det ungdomliga utseendet är helt naturligt.

Nyligen släppte Madonna hudvårdsserien ”MDNA SKI” som enligt egen utsago är hemligheten bakom hennes tidlösa utseende. Prislappen för en kräm är drygt 2 000 kronor och är enligt produktbeskrivningen det som ”gör Madonnas hud så dramatiskt slät”.

Men enligt en uppgiftslämnare till Radar Online är Madonna inte ärlig – hon ska ha tagit till både botox, extrema kemikaliska behandlingar och plastikkirurgi för att vrida klockan tillbaka.

– Madonna är en pionjär när det kommer till plastikoperationer och har genomgått många procedurer genom åren för att stoppa sitt åldrande. Hon är extremt fåfäng, säger uppgiftslämnaren till Radar Online.


LÄS MER: Fansen häpnar efter Madonnas förändring 


Madonna har eget ”botox-kylskåp” hemma

Enligt sajten har Madonna ett ”botox-kylskåp” i sitt hem, som är ständigt påfyllt med de absolut senast framforskade varianterna av ansiktsfillers. Botoxkylen förvaras i ett hemligt lönnrum i anslutning till Madonnas sovrum.

Många följare har reagerat på de Instagrambilder Madonna publicerat av sig själv den senaste tiden, enligt kritiken är de utmanade på ett ”tonårstrotsigt” vis.

Artisten har bland annat skaffat sig ”grillz”, ett guldsmycke för tandraden, populärt bland amerikanska gangsterrappare. 

https://www.instagram.com/p/Bfv8RNvB3jZ/?taken-by=madonna

LÄS MER: Madonnas nakenbild skakar fansen ◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.