Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prinsessan Madeleines tvivel efter flytten till Florida

Prinsessan Madeleine bar ansiktsmask över näsa och mun.Foto: AKGS / BACKGRID US / TT / BACKGRID US TT NYHETSBYRÅN
Chris O'Neill och prinsessan Madeleine på restaurang.Foto: AKGS / BACKGRID US / TT / BACKGRID US TT NYHETSBYRÅN
Madde ute med sin hund.Foto: AKGS / BACKGRID US / TT / BACKGRID US TT NYHETSBYRÅN

Prinsessan Madeleine har till följd av coronapandemin fått hålla sig hemma i lyxhuset i Florida en stor del av året.

Men nu verkar restriktionerna ha lättat för trebarnsfamiljen.

Samtidigt som livet sakteligen återgår till det normala, känner sig prinsessan Madeleine tveksam till om det var rätt att flytta till Florida eller inte, skriver Svensk Damtidning.

Har du bott utomlands någon gång?

Det har varit ett tufft år för prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och deras tre barn. Familjen har suttit i karantän i hemmet i Florida, medan staten har drabbats av över 600 000 fall av coronaviruset – och har inte setts ute tillsammans i offentligheten på över 400 dagar.

Nu har prinsessfamiljen börjat våga sig ut från hemmet allt mer, och fotograferades nyligen på gatorna i Miami-Dade County. På bilderna ses familjen promenera i lediga sommarkläder. Alla, utan minstingen Adrienne som hunnit fylla 2,5 år, med var sin ansiktsmask över näsa och mun. 

Haft det kämpigt

På bilderna syns familjen också njuta av en härlig skaldjurslunch på välrenommerade Sea Grill of Merrick Park.

Men även om familjen kunnat röra sig friare nu, och barnen återvänt till skolan efter sommarlovet – om än på distans – så har prinsessan Madeleine haft det kämpigt på andra sidan Atlanten.

Enligt uppgifter till Svensk Damtidning ska prinsessan ha börjat tveka på om det var rätt beslut att flytta till Florida eller inte, som hon och Chris O'Neill gjorde sommaren 2018.

Drabbades av inbrott

Det är inte bara isoleringen till följd av coronaviruset som gjort henne tveksam till livet i den soliga delstaten. Förra hösten drabbades familjen av ett inbrott i lyxvillan i Florida – något som ska ha bidragit till att de flyttade till ett nytt hus i samma område vid årsskiftet. Vid inbrottet släpade tjuvarna ut prinsessans kassaskåp på tomten, och kastade sedan ner det i poolen.

– Prinsessan Madeleine kände sig inte trygg i huset, sa en uppgiftslämnare till Svensk Damtidning vid tillfället.

Medan prinsessan Madeleine verkar ha funderingar kring flytten till Florida, så trivs Chris O'Neill som fisken i vattnet. Prinsessmaken ska enligt uppgift tycka om att de kan hålla sig undan allmänhetens beskådan i området de bor i nu.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.