Macaulay Culkins skämt om Michael Jackson – inför dottern

Macaulay Culkin har efter ”Leaving Neverland” valt att hålla tyst om sin relation till Michael Jackson.
Foto: JURI KIUDIN / STELLA PICTURES BACKGRID US
Men under en livepodcast i Los Angeles valde skådespelaren att skämta om den pedofilanklagade artisten – inför Michael Jacksons dotter, Paris Jackson.
Foto: LIONEL HAHN / STELLA PICTURES ABACAUSA.COM
Paris Jackson.
Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US
Michael Jackson.
Foto: COLIN KNIGHT / STELLA PICTURES JPISTUDIOS.COM
Michael Jackson.
Foto: NANCY KASZERMAN / STELLA PICTURES ZUMA PRESS

Macaulay Culkin har efter ”Leaving Neverland” valt att hålla tyst om sin relation till Michael Jackson.

Men under en livepodcast i Los Angeles valde skådespelaren att skämta om den pedofilanklagade artisten – inför Michael Jacksons dotter, Paris Jackson.

– Nu ska jag ställa en väldigt seriös fråga till dig - hur såg din relation ut med Michael Jackson, sa Macualay Culkin, skriver Daily Mail.

”Ensam hemma”-skådespelaren Macaulay Culkin, 38, har valt att ligga lågt om sin relation till Michael Jackson i samband med den kontroversiella dokumentären ”Leaving Neverland”, som målar upp artisten som pedofil.

I åldrarna 9 till 14 bodde Macaulay Culkin flera gånger hos Jackson på hans berömda ransch, och Culkin vittnade dessutom till Jacksons fördel när han ställdes inför rätta för övergreppsanklagelser 2005.

Culkin gudfar åt Paris Jackson

Men nu har Macaulay Culkin tagit bladet från munnen gällande ”Leaving Neverland”-skandalen, och skämtat om det i hans podcast ”Bunny ears podcast live”, skriver Daily Mail.

Och inte nog med att Culkin skämtat om det – han valde också att göra det inför Michael Jacksons dotter, Paris Jackson, 20. Macaulay Culkin, som var 18 år när Paris Jackson föddes, är också hennes gudfar.

”Ensam hemma”-skådespelaren höll en livepodcast i Los Angeles på tisdagskvällen, och hade då Paris Jackson och hennes pojkvän Gabriel Glenn som stöd i publiken.

Brast ut i skratt

I livepodcasten med komikern Weird Al Yankovic, sa Culkin skämtsamt:

– Nu ska jag ställa en väldigt seriös fråga till dig - hur såg din relation ut med Michael Jackson?

Weird Al Yankovic skrockade, och skämtade vidare:

– Det var mest platoniskt. Jag träffade honom två-tre gånger, han var rätt gullig mot mig.

Därefter ska de två ha brustit ut i skratt.

Uppgiftslämnare till The Sun säger att Paris Jackson och pojkvännen inte pratade med någon under eventet, och att de inte verkade ha kul.

– Hon pratade inte med någon och höll bara ner sitt huvud medan hon scrollade i telefonen och rökte vid ett litet bord i hörnet. Paris pratade knappt med Gabriel och såg rätt nedstämd ut innan hon smet bakom scenen tillsammans med Macaulays flickvän Brenda Song, säger uppgiftslämnaren.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.