Camilla Läckberg och Simon Skäld är nygifta Foto: / ALEX LJUNGDAHLCamilla Läckberg och Simon Skäld är nygifta Foto: / ALEX LJUNGDAHL
Camilla Läckberg och Simon Skäld är nygifta Foto: / ALEX LJUNGDAHL
New York City Foto: ERIK PENDZICH/REX/SHUTTERSTOCK / ERIK PENDZICH/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURESNew York City Foto: ERIK PENDZICH/REX/SHUTTERSTOCK / ERIK PENDZICH/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES
New York City Foto: ERIK PENDZICH/REX/SHUTTERSTOCK / ERIK PENDZICH/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES

Lyxiga resan efter hemliga bröllopet

Publicerad

Camilla Läckberg och Simon Sköld gifte sig i hemlighet.

Nu bär det av på bröllopsresa till New York för de nyblivna makarna, uppger Aftonbladet.

"Jag har aldrig känt mig lika trygg som när jag är med dig. Jag älskar dig, nu och för evigt", skriver Camilla Läckberg på Instagram

Camilla Läckberg och Simon Sköld slog till med en storslagen fest i centrala Stockholm för att fira Simons 30-årsdag. Vad ingen av gästerna visste var att det i själva verket var en fest för att fira att Simon och Camilla hade gift sig tidigare under lördagen.

Efter den kändistäta festen och det intima bröllopet bär det av på smekmånad till New York, uppger Aftonbladet. 

Men först firades kärleken med pompa och ståt inför ett stort antal vitklädda gäster, och sociala medier svämmade över av bilder på det lyckliga paret under lördagskvällen och natten.

https://www.instagram.com/p/BVc4jkWFsJ_/?taken-by=lackberg

 

LÄS MER: Camilla Läckberg och Simon Sköld gifte sig i hemlighet

 

Simon Sköld och Camilla Läckberg har varit ute på kärlekssemestrar förr, bland annat åkte de till Rio de Janeiro innan dottern Polly föddes. Läckberg berättade då att hon såg resan som ett äventyr.

– Vi älskar att uppleva äventyr tillsammans och det här är definitivt ett äventyr, sade Läckberg till Expressen.

 

LÄS MER: Bilderna från Läckbergs kärleksresa

 

Så friade Simon till Camilla

Simon Sköld friade till Camilla Läckberg i november 2015 över en romantisk middag på Grand Hôtel i Stockholm.

Paret höll efteråt sin förlovning hemlig under en kärlekshelg.

”Tack älskling för en fantastisk helg! Känt mig som en prinsessa”, skrev Läckberg på Instagram då.

Kort efteråt visade paret upp ringarna på Instagram.

"Nån är vääääldigt lycklig över sin ring på fingret. Ja jag med så klart... Men han hängde på låset imorse för att hämta den", skrev Läckberg.

I april i fjol fick paret sitt första gemensamma barn, dottern Polly.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag