Lyssna gratis på Britney Spears och andra artister.
Lyssna gratis på Britney Spears och andra artister.

Lyssna på musik gratis med hjälp av Expressen

Publicerad
Uppdaterad
Expressen och Spotifys musiktjänst belv en succé.
4000 inbjudningar försvann i ett nafs.
Nu är det slut på inbjudningarna för den här omgången.
Vill du lyssna på din favoritmusik både gratis och lagligt?
Med musiktjänsten Spotify kan du streama mycket i musikväg.
Nu bjuder Expressen på 4000 gratiskonton.

Spotify är en ny musiktjänst på nätet som streamar musik till sina användare. I stället för att ladda ner låtarna så lyssnar du från Spotifys hårddiskar - vilket sparar utrymme på dina egna. Allt som behövs är en uppkoppling och ett konto.
Än så länge finns Spotify i en betalversion och en gratisversion.
Väljer man den som är gratis ingår reklam - och som det ser ut i dagsläget måste man bli inbjuden för att kunna använda tjänsten gratis.
Den delen behöver du inte deppa för. Expressen delar nu ut 4000 inbjudningar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag