Lykke har blivit mamma. Foto: Katie Jones/Wwd/Rex ShutterstockLykke har blivit mamma. Foto: Katie Jones/Wwd/Rex Shutterstock
Lykke har blivit mamma.  Foto: Katie Jones/Wwd/Rex Shutterstock
"Jag har fött mitt livs kärlek", skrev Lykke Li på sin Facebook. Foto: Anna-Karin Nilsson"Jag har fött mitt livs kärlek", skrev Lykke Li på sin Facebook. Foto: Anna-Karin Nilsson
"Jag har fött mitt livs kärlek", skrev Lykke Li på sin Facebook. Foto: Anna-Karin Nilsson

Lykke Li har blivit mamma – fick en son

Publicerad

Det blev en liten pojke - Lykke Li har blivit mamma.

Den svenska artisten skriver på Facebook om bebislyckan:

"Mitt liv har förändrats för alltid. Jag födde mitt livs kärlek".

Det var i oktober förra året som Lykke Li, 29, gick ut med att hon väntade barn. Nu har hennes lilla son kommit till världen.

På sin Facebook-sida skriver artisten om lyckan, som förevigt har förändrat hennes liv.

"Mitt liv har förändrats för alltid. Jag födde mitt livs kärlek. Det enda jag vill är att göra allt rätt för dig så länge jag lever. Älskade son, jag älskar dig för evigt.

 

 

My life is forever changed • I gave birth to to the love of my life • all I want to do is make it right for you for as long as I live • Baby boy I love you forever and ever • poem in the pic by @cleowade

Posted by Lykke Li on Friday, February 12, 2016

 

 

 

LÄS MER: Svenska Lykke Li om samarbetet med U2

 

 

Lykke Lis samarbeten

Lykke Li slog igenom stort med albumet "Youth novels" 2008. I dag tillbringar den svenska artisten större delen av sin tid i Los Angeles. Hon släppte sitt senaste album "I never learn" i fjol.

Lykke Li medverkade på U2:s senaste album. I en intervju med Rolling Stone berättade hon 2014 om samarbetet.

Det var "Songs of Innocence"-producenten Brian "Danger Mouse" som kontaktade henne för att inleda arbetet.

 

 

LÄS MER: Lykke Lis återkomst: "Så glad att vara här"

 

 

Lykke Li: "Annorlunda fråga"

Tidigare har artisten berättat om samarbetet med U". Det var musikproducenten Brian "Danger Mouse" Burton kontaktade svenskan för att förhöra sig om ett eventuellt samarbete.

– Han sms:ade mig "Hej, vill du sjunga på en U2-låt. Jag svarade "Ja, jag vet inte. Visst". Det var en annorlunda fråga att ställa.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag