Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Lyckan: ”Älskar, älskar inte”-paret har fått barn

Paret träffades 2020 och var med i ”Älskar, älskar inte” 2021. Nu har de fått sitt första barn.
Foto: Privat
Foto: Privat

Tittarna fick lära känna dem under inspelningen av första säsongen av Discovery plus succéprogram ”Älskar, älskar inte”.

Nu har Emma Jagne Karlsson och Cherno Jallow fått en dotter.

”Imani Annelie Aisha”, skriver Jagne Karlsson på Instagram till en bild på dottern.

”Jag vill berätta om vår kärleksresa för den lilla som vi skapat”, skrev Emma Jagne Karlsson, 25, på Instagram i juni till en video där hon stod tätt ihop med kärleken Cherno Jallow, 30, som smekte henne över magen.

Sedan dess har hon bjudit sina följare på en gravidresa där hon återkommande publicerat bilder där det framgår att magen växt.

Fram tills på lördagen. Då meddelade Jagne Karlsson att paret blivit föräldrar.

Dottern Imani Annelie Aisha föddes 26 november, skriver hon till en bild på sin nyfödda dotters halva ansikte.

Under lördagen ser paret ut att ha introducerat familjens senaste medlem för systrar, föräldrar och andra släktingar, att döma av bilder hon publicerat på Instagram stories.

https://www.instagram.com/p/CltkkyCrDhy/

Cherno Jallow och Emma Jagne Karlsson träffades när hon var på en semesterresa i Gambia 2020, och det klickade mellan dem direkt har hon tidigare berättat för Expressen.

– Vi pratade om allt. Han öppnade upp sig om hela sitt liv, om tuffa saker han gått igenom. Och jag kände att jag äntligen hade träffat någon som var som mig, som förstod mig. Jag tänke bara att ”okej, det finns visst själsfränder trots allt”.

När det var dags för Emma att resa hem hade det också blivit dags att ta ställning till om de skulle våga satsa på varandra – avståndet och de kulturella skillnaderna till trots.

Det var inget svårt samtal.

– Vi bestämde att vi kör på detta.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.