Alec Baldwin och Hilaria Baldwin väntar sitt tredje barn tillsammans. Foto: Kristina BumphreyAlec Baldwin och Hilaria Baldwin väntar sitt tredje barn tillsammans. Foto: Kristina Bumphrey
Alec Baldwin och Hilaria Baldwin väntar sitt tredje barn tillsammans.  Foto: Kristina Bumphrey
Alec och Hilaria har varit ett par sedan 2011 och har två barn tillsammans. Foto: Lisvett SerrantAlec och Hilaria har varit ett par sedan 2011 och har två barn tillsammans. Foto: Lisvett Serrant
Alec och Hilaria har varit ett par sedan 2011 och har två barn tillsammans. Foto: Lisvett Serrant

Lyckan – kändisparet väntar sitt tredje barn

Publicerad

Alec och Hilaria Baldwin väntar sitt tredje barn tillsammans.

På Instagram delar paret med sig av sin glädje.

"Vi ska få tillökning i familjen. En liten pojke kommer i höst", skriver Hilaria Baldwin.

Alec Baldwin och Hilaria Baldwin väntar sitt tredje barn tillsammans. Det är på Instagram som Hilaria Baldwin delar med sig av den glada nyheten

"Ireland, Carmen, Rafael, Alec och jag är så glada över att kunna berätta för er att vi ska få tillökning i familjen. En liten pojke kommer i höst", skriver hon under en bild på henne och Alec.

Alec och Hilaria Baldwin väntar barn

Alec Baldwin och Hilaria Baldwin, tidigare Thomas, har varit ett par sedan 2011. De träffades på en restaurang i New York när han hade gått fram till henne och frågat om de kände varandra, berättade paret när de annonserade sitt bröllop i New York Times.

Paret gifte sig 2012.

 

 

LÄS MER: Alec Baldwin vägrade be om ursäkt i rätten

 

 

Ireland Baldwin: "Trauma"

Utöver den kommande bebisen har de Ireland och Rafael tillsammans. Alec Baldwin har sedan tidigare dottern Ireland tillsammans med Kim Bassinger.

I april 2015 checkade Ireland Baldwin in på rehab, enligt New York Post.

"Jag är här för att hantera trauma och får den intensiva terapin jag behöver för att bli återställd. En dag känner jag mig redo att berätta min historia, utan att känna som jag just nu gör. Just nu behöver jag bara någon som hjälper mig att andas. Jag behöver en chans att jobba med mig själv", skrev hon själv på Twitter.

 

 

LÄS MER: Alec Baldwin cyklade mot enkelriktat - greps

 

 

Enligt en källa till tidningen hade hon checkat in självmant.

– Hon har frivilligt lagt in sig på ett behandlingscenter. Hon får fullt stöd av sin familj och vänner. Det är inte drogrelaterat, det har varit stressigt för henne den senaste tiden och hon hoppas att den här behandlingen ger henne verktyg för att kunna gå vidare.

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag