Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Luuks nya jobb på SVT: ”Det här är ett drömjobb”

Se när Expressens Magda Gad medverkade i programmet.
Foto: Janne Danielsson/SVT

Upplägget för intervjuprogrammet ”Min sanning” på SVT görs om.

Det i form av dubbelt programledarskap när Kristian Luuk gör Anna Hedenmo sällskap. 

– Det här är ett drömjobb. Djupgående intervjuer har alltid varit det som jag gillat mest som programledare och nu ska jag få möta intressanta gäster i nästan en hel timme, säger Kristian Luuk i ett pressmeddelande. 

När ”Min Sanning” har premiär den 12 januari är det på en ny kanal, SVT1 och framåt väntar ännu en förändring – det med ytterligare en programledare. Kristian Luuk gör efter sommaren nämligen Anna Hedenmo sällskap som programledarkollega.

De gör var sin säsong av det prestigefyllda programmet. Något som ger dubbelt så många gäster till tittaren. 

Det blir ett nytt steg för Luuk som också leder underhållningsprogram, inte minst SVT:s flaggskepp ”På spåret”. Något profilen kommer att fortsätta med trots det nya uppdraget.

– Väldigt roligt att Min sanning förstärks med en rutinerad intervjuare från ett annat fält. Kristians långa erfarenhet från kultur, musik och underhållning blir en utmärkt kombination med min bakgrund i samhällsfrågor och politik, säger Anna Hedenmo.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.