Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kristian Luuks kryptiska besked efter skilsmässan

Kristian Luuk och Carina Berg. Foto: ROJA STUDIOS / STELLA PICTURES
Kristian Luuk Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Kristian Luuk, 52, och Carina Berg, 40, meddelade 2016 att de skulle skilja sig.

Efter skilsmässan har Luuk inte sagt mycket om sitt privatliv – men till Hänt ger han nu ett kryptiskt besked om kärleken.

– Det vet bara jag, säger han till nyhetssajten.

Hösten 2016 kom beskedet att tv-profilerna Carina Berg och Kristian Luuk skilde sig. I samband med det skrev Carina Berg via Instagram:

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner.”

Efter skilsmässan har Kristian Luuk inte avslöjat om han är singel eller inte men till Hänt ger han nu ett kryptiskt besked på frågan.

– Det vet bara jag, säger han som svar.

 

Inte över skilsmässan

Kristian Luuk och Carina Berg var tillsammans i elva år och har ett barn tillsammans. 

Luuk har tidigare i år berättat om känslorna efter skilsmässan från Carina Berg i P4-programmet ”Karlavagnen". Tv-profilen får då frågan av en lyssnare om han har kommit över skilsmässsan – och då svarar han:

– Det skulle jag inte säga, och fortsäter sedan att berätta om tiden efter uppbrottet:

– Jag har varit med om både glada dagar och superjobbiga dagar, där jag knappt orkat kliva ur sängen, sa han vidare i programmet.

Sedan en tid tillbaka är Kristian Luuk tillbaka i radion som återkommande gäst i den populära morgonshowen "Gry Forssell med vänner". 

 

Carina Berg har förlovat sig

Efter skilsmässan har Carina Berg hittat kärleken igen i fotbollsspelaren Erik Johansson, 29 och de meddelade i april i år att de har förlovat sig.

”Solen strålar runt honom. Det gör den även om det är natt eller mulet har jag märkt. Min blivande make” skrev Carina Berg på Instagram då till en bild på henne med förlovningsring.