Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Luuks fråga får Bianca att vilja krypa ur skinnet

Bianca Ingrosso berättar öppet om lugna sommaren

I framtiden drömmer Bianca Ingrosso om sin egen pratshow, men än så länge får hon nöja sig med att gästa andras.

I sin senaste vlogg får tittarna följa med bakom kulisserna på inspelningen av ”Luuk och Hallberg” – och Ingrosso erkänner hur obekväm hon blev av en privat fråga i programmet.

– Jag blir så obekväm när folk pratar om pengar. Ingen aning, jag kan inte svara, säger Bianca Ingrosso i sin video på Youtube.

Bianca Ingrosso, 24, är inte främmande för att stå framför tv-kameror.

Hon är inte bara en av huvudpersonerna i Kanal 5-succén ”Wahlgrens värld”, hon är också en av jurymedlemmarna i ”Talang” på TV4. 

Nu erkänner Ingrosso att hennes drömmar inte stannar där – hon vill också programleda en stor pratshow.

– Det är faktiskt väldigt kul att göra talkshows, och en dröm är ju att i framtiden ha min helt egna, säger Bianca Ingrosso i sin vlogg, som släpptes på hennes Youtube-kanal på måndagen.

Frågan som gör Bianca Ingrosso ställd

I videon visar Bianca Ingrosso hur det är bakom kulisserna på inspelningen av pratshowen ”Luuk och Hallberg”, som sänds lördagar på SVT.

Efter intervjun med Kristian Luuk, pratar Bianca Ingrosso med två ur hennes team, som filmar från sidan av studion, och erkänner att en av Luuks frågor gjorde henne helt ställd – nämligen den om hennes pengar.

– Gud, jag blir så obekväm när folk pratar om pengar. Ingen aning, jag kan inte svara, säger Bianca Ingrosso i sin vlogg.

Så mycket fakturerar Ingrosso

Personen bakom kameran konstaterar att Kristian Luuk ställde frågan på ett smart sätt.

– Väldigt skicklig, ja verkligen, håller Bianca Ingrosso med.

I en video från i våras pratade Bianca Ingrosso på eget bevåg om sin ekonomi, och erkände att att hon fakturerar 400 000 kronor i månaden.

– Jag fakturerar mer än 400 000 kronor i månaden. Men jag tar inte ut det i lön, för jag har ett aktiebolag och jag tar ut en mindre summa än så i lön varje månad. Och sedan fungerar det så att man får utdelning och så vidare, sa Bianca Ingrosso då.

https://www.youtube.com/watch?v=krKznoV7tE8

Expressen söker Bianca Ingrosso för en kommentar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.