Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lundstedts okända liv med nya kärleken

Andreas Lundstedt och pojkvännen spenderar mycket tid i Grekland tillsammans. – Jag har hittat min lilla oas, säger Lundstedt.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Mello-artisten Daniel Mitsogiannis är Lundstedts nya kärlek.
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG

Andreas Lundstedt har hittat kärleken igen - i artisten Daniel Mitsogiannis.

Nu berättat Alcazar-stjärnan om den nya relationen och det lugn han har hittat.

– Han är halvgrek och heter Daniel. Jag har kallat honom för en grekisk gud, stackarn, säger Andreas Lundstedt. 

Andreas Lundstedt, 46, är ute på en sista turné med discotrion Alcazar och samtidigt är gruppen aktuell med nya självbiografiska boken ”Alcazar: Carpe disco”. 

Mitt i det hektiska schemat har Lundstedt träffat nya kärlek Daniel Mitsogiannis, 35. 

– Han är halvgrek och heter Daniel. Jag har kallat honom för en grekisk gud, stackarn. 

Vidare berättar Andreas Lundstedt att paret trivs bra tillsammans och semestrat i Grekland under sommaren. 

– Ja, jag har varit i Grekland tre gånger den här sommaren. Daniel har ett hus där. Det är långt från turisterna, så jag har hittat min lilla oas och kan koppla bort allt, säger han.

Andreas Lundstedt menar att han har hittat ett lugn:

– Tidigare har jag varit mer att det är kul att åka till Palma och Mallis och Barcelona, men det är ju så mycket svenskar, säger han och fortsätter:

– Där, i Grekland, finns det inte en tysk. Så jag har hittat ett helt annat lugn där, vilket jag inte har förstått är ganska viktigt för mig förrän jag har kom dit. Nu är jag ju inte ihop med Daniel på grund av det, det kom som en bonus, men jag kommer åka dit ofta framöver. 


LÄS MER: Andreas Lundstedt avslöjar nya kärleken: Daniel, 35 


Alcazar firar 20 år som popgrupp och befinner sig nu på en avskedsturné - här uppträdde de på Allsång på Skansen.
Foto: STINA STJERNKVIST/TT / TT NYHETSBYRÅN

Lundstedt: "Kommer med en soloshow"

Andreas Lundstedt var en av grundarna till popgruppen Alcazar för 20 år sedan. Men i vintras kom beskedet att gruppen lägger ner - ett beslut som först togs av bandmedlemmen Tess Merkel. 

Den 9 augusti släpptes boken ”Alcazar: Carpe disco” och där berättar gruppen om avslutet. Andreas Lundstedt tog det hårt och säger i boken att innan beslutet togs hade han aldrig tidigare sett ett slut på Alcazar. Men i dag känner han att det var rätt. 

"Jag är redo att flyga själv, kommer med en soloshow nästa vår där man får se andra sidor av mig än bara disco-karaktären jag har visat i Alcazar. Kommer dock bjuda på disco även i min soloshow, någon måste ju hålla i disco-fanan även efter att Alcazar gått i graven." har Andreas Lundstedt tidigare kommenterat i ett sms. 

 Vad tror du att du kommer känna 1 januari när du kommer hem från sista giget?

– Jag har ingen aning. Antingen så får jag ha en krishanterare eller så… jag funderar på att åka till Sydafrika faktiskt och återvända till ett barnhem där jag gjorde ett reportage om föräldralösa barn. Och det är bara för att få ett annat fokus och inte bli en artist som tycker synd själv.   


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.