Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lundells vändning – med Persbrandt

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: PELLE T NILSSON / STELLA PICTURES - PELLE T NILSSON

Under julen gick Sanna Lundell ut med att hon och Mikael Persbrandt väntar barn igen. 

Inte långt efter glädjebeskedet berättar Sanna att vintern har varit en tuff tid.

– December var en prövning. En sorgeprövning, skriver hon på bloggen.   

Under julhelgen berättade Sanna Lundell att hon och sambon Mikael Persbrandt väntar barn ihop. Paret väntar en liten pojke som är beräknad till nästa vår. 

– I april kommer en pojke till oss. Min bästa julklapp. Min tröst och glädje. Min finaste present, skriver hon på sin blogg. 

Inte många dagar efter det glada bebisbeskedet berättar Sanna på sin blogg att det varit en väldigt tuff vinter – speciellt under decembermånad. 

 

LÄS MER: Sannas avslöjande – väntar kärleksbarn med Persbrandt

 

Tidigare i år dog Sannas Lundells mamma, Barbro Zackrisson, mycket oväntat. I ett blogginlägg från i våras beskriver hon att livet aldrig mer kommer att vara sig likt och att saknaden numera bor i varje andetag hon andas. 

Sanna Lundells tuffa vinter 

https://www.instagram.com/p/BcXRbSKlrq6/?taken-by=mikaelpersbrandtofficial

Att inte få ha sin mamma vid sin sida under julen har tagit mycket hårt på Sanna. Hon beskriver tiden innan jul som svår och att hon stundtals bara ville packa sin väska och fly utomlands för att slippa det traditionella julfirandet hemma i Sverige. 

– Vissa delar av året är så starkt präglade av mamma. Ett julbak utan henne känns lemlästat. Bara synen av en adventsljusstake försatte mig i hjälplös sorg. Och massa ilska. December var en prövning. En sorgeprövning, skriver hon. 

 

LÄS MER: Mikael Persbrandt visar livet med Sanna Lundell

 

Det blev dock ingen resa för Sanna. Istället fick hon och partnern Mikael Persbrandt reda på att de väntar tillökning och julen firades med familj och vänner. 

– Det blev en alldeles fantastisk liten jul med klappar, kärlek och tindrande barnaögon. Det gick att vara lycklig och samtidigt sakna. En samling vänner adderades till julfirandet och vänner är lösningen på nästan allt. Så enkelt är det, skriver hon.