Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lundells oväntade misstag – därför dyker han inte upp

David Hellenius berättade glatt om Ulf Lundell i ”Hellenius hörna”.
Ulf Lundell utlovades – men hade aldrig tänkt att komma. Foto: FREDRIK SANDBERG / TT / TT NYHETSBYRÅN

David Hellenius lovade Ulf Lundell i ”Hellenius hörna” – men i veckans program lyser han med sin frånvaro. 

Nu berättar Ulf Lundell själv vad det var som hände. 

”Dom säjer att dom har ett mejl från mej där jag skriver att jag är ok med det datumet. Det mejlet tror jag skulle till Thomas Johansson på Live Nation. Det gällde sommarturnén. Ett misstag, troligen”, skriver han i ett mejl till Nöjesbladet.  

I förra veckans ”Hellenius hörna” gav David Hellenius, 45, ett glädjebesked – Ulf Lundell, 70, som sällan ställer upp i lättsamma sammanhang skulle gästa programmet härnäst. 

Men nu är det härnäst och de personer som deltar i veckans program är Pernilla Wahlgren, 51, och Janne Andersson, 57. 

Ulf Lundell lyser alltså med sin frånvaro. Vart tog han egentligen vägen? 

Lundells förklaring

Nu berättar Lundell varför han inte dyker upp i programmet. 

”Jag tror inte jag svarade. Jag har aldrig sett Hellenius hörna, kommer inte. Dom säjer att dom har ett mejl från mej där jag skriver att jag är ok med det datumet. Det mejlet tror jag skulle till Thomas Johansson på Live Nation. Det gällde sommarturnén. Ett misstag, troligen”, skriver han i ett mejl till Nöjesbladet. 

Ulf Lundell tror att han fick förfrågan i maj och att det var för 14 dagar sedan som han sedan igen fick en fråga om han var redo att vara med i ”Hellenius hörna” – vilket han absolut inte var. 

”Vi annonserar för då tvingar vi hit honom”

Nu tycker Ulf Lundell att programmet borde ha dubbelkollat med honom att han faktiskt tänkte komma, innan de faktiskt annonserade det i ”Hellenius hörna” – men säger också att det inte är någon stor grej. 

”Det är ju bara dumt. Skadar dom, skadar mej. Antingen sköter dom sitt jobb illa eller så sysslar dom med en slags billig utpressning: Vi annonserar för då tvingar vi hit honom”,

Anika Beclijevski, exekutiv producent för ”Hellenius hörna” säger att Ulf Lundells uteblivna medverkan beror på ett återbud i sista sekund, enligt Nöjesbladet. 

Expressen söker Ulf Lundell.

Dömdes för grovt rattfylleri

Tidigare i höst dömdes Ulf Lundell för rattfylleri – Expressens krimchef Mattis Wikström förklarar domen.