Mikael Persbrandt och Sanna Lundell. Foto: Pelle T NilssonMikael Persbrandt och Sanna Lundell. Foto: Pelle T Nilsson
Mikael Persbrandt och Sanna Lundell. Foto: Pelle T Nilsson
Sanna Lundell pratade under nyårsdagen i "Vinter i P1" om den tuffa krisen hon hade i kärlekslivet – och som ledde till både uppbrott och försoning. Foto: Uffe RingblomSanna Lundell pratade under nyårsdagen i "Vinter i P1" om den tuffa krisen hon hade i kärlekslivet – och som ledde till både uppbrott och försoning. Foto: Uffe Ringblom
Sanna Lundell pratade under nyårsdagen i "Vinter i P1" om den tuffa krisen hon hade i kärlekslivet – och som ledde till både uppbrott och försoning. Foto: Uffe Ringblom
Sanna Lundell är särbo med skådespelaren Mikael Persbrandt. Foto: Sven LindwallSanna Lundell är särbo med skådespelaren Mikael Persbrandt. Foto: Sven Lindwall
Sanna Lundell är särbo med skådespelaren Mikael Persbrandt. Foto: Sven Lindwall

Lundell: "Jag klev in i 2015 som singel"

Publicerad

Sanna Lundells kärleksrelation kraschade 2014.

Nu berättar hon om krisen i förhållandet med Mikael Persbrandt i "Vinter i P1".

– Krossad efter 2014 års slutgiltigt förgörande stormvindar hade tagit slut och jag klev in i 2015 som singel, säger hon i programmet.

Sanna Lundell, 37, hade ett kämpigt 2014. Hon berättar i "Vinter i P1" om kärleksrelationen med skådespelaren Mikael Persbrandt, 52, som kraschade - och att hon gick in i 2015 som singel.

Hon och Mikael Persbrandt har varit ett par sedan 2005.

– Den där kärleksrelationen som låg i spillror, krossad efter 2014 års slutgiltigt förgörande stormvindar hade tagit slut och jag klev in i 2015 som singel. Jag hade förlikat mig med det och gick in i en sorgeprocess under hela första halvan av 2015, säger hon i programmet.

 

LÄS MER: Lundells miljonkrav på Mikael Persbrandt

Så hittade de tillbaka

Hon berättar vidare i radiokanalen att hon inte gråtit så mycket som under det gångna året, men att det i maj blev bättre - hon insåg att hon kunde klara sig utan kärleksrelationen.

– Att gå ur vreden och in i sorgen skapade i slutändan kärlek inne i mig. Och jag tror att den kärleken ledde till att de där trasiga skärvorna under sommaren så sakteligen började leta sig tillbaka till varandra, säger hon i programmet.

 

LÄS MER: Lundell om relationen med Persbrandt

"Att något så trasigt kunde lagas"

Kärleksrelationen med Mikael Persbrandt har varit "kaos" i tio år, berättar hon. Men nu har hon och kärleken hittat tillbaka till varandra - och är ärligare i förhållandet.

– Nu står vi här i någon slags ny ärligare skepnad, i 10 års tid har vi kaosat, krisat, krigat och bidragit till att riva sönder varandras själar. När vi släppte allt det där, gjorde plats för sorgen, gjorde upp med det destruktiva inifrån och ut, och satte definitivt stopp för det när vi släppte rollerna förövaren och offret, när vi slutade skylla allt på varandra och började ta ansvar över våra egna liv fanns det, hur märkligt det än kan te sig, bara kärlek kvar och nu lever vi i det. Det är overkligt fan i mig, att något så trasigt kunde lagas, säger hon.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag