Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lundaspexarna har knockat tv-publiken

Anders och Måns skiljer inte nytta från nöje. De har roligt tillsammans 24 timmar om dygnet - på jobbet.
MALMÖ. Onsdagskvällar ser du dem på tv.
I januari gör de sin första krog-show.
Och i kväll kan du se Anders och Måns på scen tillsammans med En svensk TV-orkester i Malmö.
Det är bråda dagar för Lunds allra mest rikskända spexduo. För att hinna med jobbar Måns Nilsson, 27, och Anders Johansson, 30, dygnet runt. – Men vi har ett så fantastiskt roligt jobb, så det är bara lyxigt, säger Måns.

Överens om allt

Och Anders håller med. Som vanligt. För Anders och Måns har inte bara samma smak när det gäller tjocka glasögonbågar och randiga tröjor. De är överens om nästan allt. – Vi är livrädda för att skälla ut varandra, så vi har olika knep för att komma runt bråk. Vi märker när vi är trötta på varandra och accepterar det. Dagen efter köper vi vetelängder till varandra.

Succé i tv

Andra säsongen av Anders och Måns har precis börjat och succén är redan ett faktum med fördubblade tittarsiffror jämfört med förra säsongen. 600 000 svenskar skrattar åt humorparet varje onsdag. Parallellt planeras nya krog-showen som har premiär på Luftkastellet i Malmö 26 januari. – Vi skriver en fabel med djurdräkter. Och så blir det sånger, koreograferad dans, framtidsmusikal och föräldramöte, säger Måns.

SMAK-prov i kväll

Med på krogshowen är även En svensk TV-orkester. Ett smakprov på det samarbetet kan du se i Malmö i kväll på restaurang SMAK. För tillfället är inte Anders och Måns intresserade av att lägga band på sig överhuvudtaget. – Vi gillar att kasta oss in i sånt som vi inte riktigt behärskar, säger de.
Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!