Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Beverly hills”-stjärnan Luke Perry drabbad av massiv stroke

Skådespelaren Luke Perry har drabbats av en massiv stroke. Foto: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Stjärnan har förts akut till sjukhus. Foto: CHRIS DELMAS / VISUAL PRESS AGENCY / STELLA PICTURES VISUAL PRESS AGENCY
Luke Perry är känd för sin medverkan i ”Beverly hills”.Foto: ©AARON SPELLING PRODS/EVERETT COLLECTI / ©AARON SPELLING PRODS/EVERETT COLLECTION / EVERETT

52-åriga ”Beverly hills”-stjärnan Luke Perry har drabbats av en massiv stroke, rapporterar TMZ.

Han uppges ha förts akut till sjukhus där han nu vårdas.

Skådespelarens nuvarande hälsotillstånd är oklart.

Skådespelaren Luke Perry, 52, har drabbats av en massiv stroke, det rapporterar nyhetssajten TMZ

Ett larmsamtal ska ha inkommit kl 09:40 och ambulans skickades till Luke Perrys hem i Sherman Oaks i Los Angeles. Han fördes akut till ett närliggande sjukhus. 

Skådespelarens nuvarande hälsotillstånd är i nuläget oklart. 

52-åringen spelar rollen som Fred Andrews i tv-serien ”Riverdale”. Luke Perry ska nyligen ha medverkat i inspelningen av kommande avsnitt. 

”Beverly Hills, 90210” kommer tillbaka

Luke Perry slog igenom på 90-talet i sin roll som Dylan McKay i tv-serien ”Beverly Hills, 90210”. Han blev flickidol i den populära serien om några elever på West Beverly Hills High School, som gjordes i tio säsonger mellan 1990-2000.

Nyligen kom beskedet att de gamla favoriterna från ”Beverly Hills, 90210” ska återförenas i ett nytt tv-projekt – 19 år senare, rapporterar Fox News. Men huruvida Luke Perry och Shannen Doherty ska medverka är oklart. 

Den nya serien beskrivs som en slags reboot – som samtidigt driver med reboot-trenden. Titeln är ”90210, och skådespelarna som uppges vara klara är Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green och Tori Spelling.