Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Perry skulle ha återvänt i nya ”Beverly Hills 90210”

Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US
Foto: OLIVIER HUITEL / STELLA PICTURES CRYSTAL PICTURES
Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US

Samma dag som Luke Perry åkte in till sjukhus efter att ha drabbats av en stroke släpptes nyheten: ”Beverly Hills 90210” kommer tillbaka, med flera av de gamla skådespelarna.

Luke Perry hade inte skrivit på kontrakt för att vara med i hela serien – men var planerad att göra inhopp, skriver TMZ.

På måndagskvällen svensk tid spreds sorgebeskedet världen över – ”Beverly Hills 90210”-skådespelaren Luke Perry har gått bort, bara 52 år gammal.

Det var på onsdagen som skådespelaren skyndades till sjukhus med ambulans, efter att ha drabbats av en omfattande stroke i sitt hem. Han vårdades sedan på sjukhus fram till sin död, där han ska ha legat nersövd för att ge hjärnan en chans att återhämta sig, skriver TMZ.

 

 

Flera skådespelare skulle komma tillbaka

På onsdagen, alltså samma dag som Luke Perry åkte in på sjukhus, offentliggjordes nyheterna om att ”Beverly Hills 90210” kommer tillbaka – med flera av originalskådespelarna på lönelistan. Jason Priestley som spelade Brandon Walsh, Jennie Garth som spelade Kelly Taylor och Tori Spelling, som spelade Donna Martin, ska alla vara med i den nya serien, som ska heta bara ”90210”.

Enligt uppgifter till TMZ var planen att Luke Perry skulle göra gästspel i serien, men att han inte kunde skriva på kontrakt för mer då han redan var upptagen med att spela in ungdomsserien ”Riverdale”, som han hade en fast roll i.

 

 

Hyllar bortgångne Luke Perry

Ian Ziering och Brian Austin Green ska också återvända till sina roller Steve Sanders och David Silver i den nya uppföljaren av den populära 90-talsserien.

Efter beskedet om Luke Perrys bortgång hyllades han av sina forna kolleger på sociala medier.

”Kära Luke. Jag kommer alltid ha de kärleksfulla minnen vi har delat tillsammans de senaste 30 åren. Hoppas att din resa framåt kan blir berikad av de magnifika själar som har gått bort innan dig, precis som du har gjort för dem du lämnar bakom dig. Gud, snälla ge honom en plats nära dig, han förtjänar det”, skrev Ian Ziering på Instagram.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.