Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrips tuffa beslut för imperiet

Löwengrip: ”Jag vill bli världens mäktigaste kvinna”
Isabella Löwengrip har ett hektiskt schema.Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Bloggaren berättar om hur hon jobbar till efter midnatt.Foto: PRESSBILD / PRESSBILD

Isabella Löwengrip driver flera företag, har en av Sveriges största bloggar, och planerar samtidigt för en flytt till New York.

Men profilens hektiska schema oroar henne inte – och trots att bloggaren gått in i väggen förut, så jobbar hon ofta långt efter midnatt.

”När jag inte har barnen blir dagarna ännu längre, jag kliver upp tidigare för träning och jobbar efter midnatt”, skriver Isabella Löwengrip i sin blogg.

Bloggaren och entreprenören Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 28, håller ett högt tempo för att hinna med allt i sitt liv. Medan hon driver flera företag och planerar en flytt till New York, är hon också ensamstående mamma till två barn och driver en av Sveriges största bloggar.

I sin blogg delar Löwengrip med sig av sin vardag, och avslöjar hur hon lägger upp sin tid för att hinna med allt.

”Under barnveckor prioriterar jag att äta frukost med barnen så jag brukar lämna och kunna vara på träningen halv nio, nio. Jag kommer till kontoret strax efter tio så det blir en ganska sen start men eftersom jag kör igång jobbpass efter läggning vid 20.00-23.00 (ibland senare) så tycker jag att det blir en bra balans ändå. När jag inte har barnen blir dagarna ännu längre, jag kliver upp tidigare för träning och jobbar efter midnatt men det är ju passion”, skriver Isabella Löwengrip i bloggen.

Har bränt ut sig tidigare

Profilen, som har bränt ut sig tidigare under karriären, är inte rädd för att det höga tempot ska göra henne sjuk igen – utan menar snarare att hon blivit duktig på att återhämta sig.

”Jag känner mig själv för bra och kan mina gränser efter att ha haft samma tempo i många år och vant mig att jobba i olika tidszoner. Ofta ligger jag på gränsen till för mycket men saktar ner när det behövs och skulle aldrig köra över mig själv. Jag är en fena på att säga nej när det behövs utan dåligt samvete. Oftast räcker det att sova ut under helgen eller gå och lägga mig tidigt med barnen en kväll i veckan och så är jag återställd”, menar Löwengrip.

Expressen har sökt Isabella Löwengrip.

Det här är Isabella Löwengrip.

Skandalerna som skakat ”Big Brother”

• Dödshot • Smugglade in knark • Tvingades till oralsex

Ida Wargs och Alexander Pärleros miljonimperium

Så mycket pengar drar entreprenörerna in

Snuskigaste filmerna på Netflix – för en het kväll

Sökorden för att hitta sexiga rullar • Dolda kategorin

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.