Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrips tårar över löftet från nya kärleken

Löwengrip visar upp Paul Sundvik för första gången.
Isabella Löwengrip har hittat kärleken - efter ett tufft år av ekonomiska bekymmer och en avslutad relation.
Foto: PELLE T NILSSON / SPA
Foto: STELLA PICTURES / INSTAGRAM VIA STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Foto: STELLA PICTURES / INSTAGRAM VIA STELLA PICTURES STELLA PICTURES

Isabella Löwengrip är upp över öronen förälskad i kärleken Paul Sundvik.

I sin podcast ”Isabella söker Sheila” brister entreprenören ut i gråt av lycka och hon avslöjar parets framtidsplaner. 

– Det vore hemskt om vi levde tillsammans i två år och så säger jag att jag vill ha fler barn och så säger han nej, säger Löwengrip i avsnittet. 

Entreprenören Isabella Löwengrip, 29, blev tidigare i somras blixtförälskad i kreatören Paul Sundvik, 52, och sedan dess har paret varit oskiljaktiga. 

I podcasten ”Isabella söker Sheila”, som Löwengrip driver tillsammans med bästa vännen Sheila Arnell, brister entreprenören ut i gråt när poddkollegan frågar henne hur hon mår på en skala från ett till tio.

– Det är ju tio, jag börjar gråta här. Jag måste hämta en servett. Det är ju för att jag älskar ju honom så mycket och jag är glad över kärleken, säger Löwengrip med gråten i halsen.

Isabella Löwengrip berättar också när kärleken Paul Sundvik för första gången sa att han älskar henne. Paret satt i bilen och Sundvik bakom ratten när han plötsligt utbrast ”jag älskar dig Isabella”. 

Isabella Löwengrip: ”Jag vill ha fler barn”

Entreprenören har sedan det tidigare äktenskapet med Odd Spångberg barnen Gillis, 7, och Sally, 5. 

Nu avslöjar Löwengrip att hon och Sundvik redan har diskuterat att skaffa barn. Löwengrip menar att det är viktigt att reda ut tidigt i förhållandet om de båda vill samma sak i barnfrågan. 

– Det är en så enorm vägskälsfråga. Det vore hemskt om vi levde tillsammans i två år och så säger jag att jag vill ha fler barn och så säger han nej. 

Entreprenören vill ha fler barn och säger att hon till en början var rädd att hennes nya kärlek inte skulle vilja detsamma men samtidigt sa hennes magkänsla att han faktiskt vill det. 

Under en gemensam frukost, när paret besökte Marstrand, ställde hon pojkvännen mot väggen.

– Sen sa jag nu får du faktiskt svara - ja eller nej och då sa han ”ja, men det är klart att jag vill”. Sen blev vi jätterörda båda två. Men det innebär inte att det sker i morgon, säger hon i avsnittet.

Isabella Löwengrip har tidigare hyllat sin kärlek i podcasten. Hon har beskrivit pojkvännen Paul Sundvik som ett geni - en fin blandning mellan kreativitet och duktigt företagande. 

– Sen älskar jag att han är väldigt, ja vad ska jag säga, han är väldigt mystisk och med många sidor, har hon sagt i ett poddavsnitt. 

Expressen har varit i kontakt med Isabella Löwengrip som avböjer att kommentera. 

Efter en tuff tid ekonomiskt säljer entreprenören Löwengrip Beauty.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.