Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Löwengrips skilsmässa stoppad av tingsrätten

Isabella Löwengrip och maken Odd Spångberg Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ
Isabella Löwengrip Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Isabella Löwengrip ansökte om skilsmässa från Odd Spångberg förra våren. 

Men skilsmässan har inte gått i genom då ingen av dem har ansökt om fullföljd, det rapporterar Aftonbladet.

"Vi ber om förståelse och respekt för att vi går igenom en svår period och inte vill kommentera saken utöver detta", har Löwengrip tidigare skrivit om beslutet bakom skilsmässan.

Entreprenören Isabella Löwengrip, 27, och Odd Spångberg, 30, gifte sig 2013 och har barnen Gillis och Sally tillsammans. Förra våren ansökte bloggaren om skilsmässa.

"Jag och Odd vill göra ett gemensamt uttalande. Efter en tids funderingar har vi kommit fram till att vi ska skiljas. Vi ber om förståelse och respekt för att vi går igenom en svår period och inte vill kommentera saken utöver detta." skrev Isabella Löwengrip på sin blogg om beslutet. 

För att en skilsmässa ska gå i genom behövs det, efter ett halvårs betänketid, ansökas om fullföljd av skilsmässan hos tingsrätten. Ansökan skulle ha inkommit senast den 11 juni. 

På onsdagen beslöt Stockholms tingsrätt att skriva av målet om äktenskapsskillnad. Handlingen skedde utan parets närvaro.

 

LÄS MER: Isabella Löwengrips nya pojkvän: ”Är jättekär” 

 

Har hittat kärleken igen

Isabella Löwengrip gick under våren ut med att hon har hittat kärleken på nytt i Hampus Jarlbo, 27.

”Hampus och jag är extremt lika som personer, samtidigt som vi har sidor som skiljer oss åt. Det vi delar är värderingar och syn på livet. Vi umgås bara när vi väljer varandra. Aldrig krav eller slentrian-häng. Han öppnar upp min värld och får mig att tänka större vilket jag älskar. Men jag måste erkänna att det känns så märkligt att gå från fru till flickvän (hjärnan hänger knappt med trots att det gått ett år)”, skrev hon då i ett blogginlägg. 

Hon skrev vidare:

”Jag kommer att presentera honom för er allt eftersom. Då ska jag också berätta om våra fantastiska resor ihop och hur vår kärlek uppstod vid första ögonkastet vid en trappa”.