Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrips resa med miljardären – visar upp för första gången

Löwengrip är en svensk entreprenör, författare, föreläsare och bloggare.
Foto: ABACA / STELLA PICTURES
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Bloggaren Isabella Löwengrip är tillsammans med fastighetsmiljardären Erik Selin, vilket blev offentligt i juli.

Nu är paret på en resa till Kenya tillsammans med ”Blondinbellas” stiftelse, och Löwengrip visar också upp pojkvännen på sin Instagram för första gången.

”Jag är så tacksam över att vara här”, skriver Isabella Löwengrip till Instagram-bilden.

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 28, är på resa till Kenyas huvudstad Nairobi, tillsammans med sin stiftelse Isabella Löwengrip Foundation, för att träffa lokala kvinnliga entreprenörer i organisationen ”Hand in hand”.

”Jag är så tacksam att vara här med min stiftelse och med Marisol och se få se hur Hand in Hand jobbar”, skriver Isabella Löwengrip i sin blogg, efter att ha landat på torsdagskvällen.

Med på resan är också Löwengrips pojkvän, fastighetsmiljardären Erik Selin, 51. Det var i juli som Expressen först kunde berätta om parets relation, när de gick hand i hand i Saint-Tropex.

Men nu visar Isabella Löwengrip upp kärleken öppet på sin Instagram för första gången. På fredagen publicerade bloggaren en bild på sig själv, Erik Selin och en stor mängd lokala entreprenörer i Nairobi.

”Isabella Löwengrip foundation hälsar på @handinhandeasternafrica för att lära sig mer om deras fantastiska arbete och träffa otroliga kvinnor och prata om entreprenörskap – jag är så tacksam över att vara här”, skriver Isabella Löwengrip på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B2WPA6piWER/

Erik Selin god för 22 miljarder kronor

Det var den åttonde juli som Expressen rapporterade att Erik Selin gått skilda vägar från hustrun Jennie, 46. Några veckor senare syntes fastighetsmiljardären, som är god för 22 miljarder kronor, hand i hand med Isabella Löwengrip i Frankrike.

Selin bor i Göteborg, och äger ett bolag som äger fastigheter i Norden, Tyskland och Storbritannien. Nu är fastighetsprofilen aktuell med att han bygger hotell tillsammans med norska hotellmagnaten Petter Stordalen.

Isabella Löwengrip i sin tur äger själv flera stora företag, och är sammanlagt god för ungefär tio miljoner kronor i alla sina bolag tillsammans.

Expressen söker Isabella Löwengrip för en kommentar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.