Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrips plan – ska flytta utomlands med nya kärleken

På Instagram visa Isabella Löwengrip upp sin nya kärlek.
Isabella Löwengrip är redo att flytta utomlands med nya kärleken.
Foto: STELLA PICTURES / INSTAGRAM VIA STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Paul Sundvik och Löwengrip har varit ett par sedan början av sommaren.
Foto: STELLA PICTURES / INSTAGRAM VIA STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Entreprenören säger att hon blev blixtförälskad.
Foto: STELLA PICTURES / INSTAGRAM VIA STELLA PICTURES STELLA PICTURES

Isabella Löwengrip njuter ordentligt av sommaren med kärleken Paul Sundvik, med båtturer och utomlandssemestrar.

Redan nu planerar paret för framtiden, och funderar på att delvis bo utomlands tillsammans, skriver Löwengrip i sin blogg.

”Nu är planerna inställda på Schweiz i stället, då det passar mig och Paul och vi båda kan jobba därifrån”, berättar Isabella Löwengrip i ett mejl.

Isabella Löwengrip hittade kärleken på nytt i undervattensfotografen Paul Sundvik i början av sommaren. Parets romans har gått snabbt, och entreprenören och bloggaren kallar honom redan för sitt livs kärlek.

Medan paret njuter av sommaren med semestrar både i Sverige och utomlands, så planerar de också för sin framtid tillsammans, och hur de ska bo tillsammans. Löwengrip är dock noga med att inte hamna tillbaka i ”sitt gamla liv”, skriver hon i bloggen.

”Vi var och tittade på en enorm villa som påminde lite om mitt gamla hus men jag fick ont i magen redan i hallen. Jag vill inte ha tillbaka mitt gamla liv. Då bor jag hellre kvar i mitt hus nu och Paul får bo hos oss”, skriver hon.

Isabella Löwengrip: ”Stressig storstad”

Samtidigt som de tittar på hus i området där de bor nu, vill Sundvik också bo i Schweiz. Löwengrip planerade ju själv en flytt till USA innan hennes företag störtdök, och är inte heller avig till idén att bitvis bo utomlands.

”Jag har ju längtat efter att få ha ett utomlandsboende så det kan bli väldigt bra. Drömmen var ju USA men Schweiz är närmare”, skriver hon i bloggen.

I ett mejl utvecklar Isabella Löwengrip sitt resonemang, och skriver att hon uppskattar lugnet som ett boende i Schweiz kan ge, till skillnad från att bo exempelvis New York.

”Jag har i många år velat ha ett utlandsboende på grund av min livssituation. Målet var New York tidigare där jag kort hade ett boende. Nu är planerna inställda på Schweiz i stället, då det passar mig och Paul och vi båda kan jobba därifrån. Det är nära till barnen i Stockholm men på mina barnfria veckor har jag då möjlighet att vara i en lugn stad, med vacker miljö och som ligger centralt till resten av Europa. Det blir bättre för mig i längden än en stressig storstad. Jag inser att efter allt som har hänt så är lugn och harmoni det som verkligen betyder något. Vi siktar på att hitta ett boende innan årsskiftet”.

Löwengrip säljer sitt bolag Löwengrip Beauty.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.