Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Löwengrips otroliga pengaavslöjande

Isabella Löwengrip berättar att hon lämnar en stor summa pengar till sina barn. Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN
Hon driver flera framgångsrika företag. Det är genom idogt arbete som Isabella Löwengrip har byggt upp sitt miljonimperium. Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES

Isabella Löwengrip gör succé inom företagsvärlden – hennes bolag har av ett riskkapitalbolag värderats till 400 miljoner kronor. 

Nu berättar Löwengrip att hon redan vid 27 års ålder har lyckats spara ihop en ansenlig summa pengar som ska gå till hennes barn.

”Mina barn har redan ett sjusiffrigt belopp på sina konton som väntar på dem när de blir 25 år”, skriver hon på sin blogg

Isabella Löwengrip, tidigare känd som Blondinbella, har gjort supersuccé som företagare. 

Hon driver flera framgångsrika företag. Det är genom idogt arbete som Isabella Löwengrip har byggt upp sitt miljonimperium.

De senaste månaderna har hon och affärspartnern Pingis Hadenius haft möten med en rad riskkapitalbolag. Duon har funderat på att sälja eller ta in mer kapital för att utveckla varumärket Löwengrip Care & Color.

Nyligen berättade hon för sajten Breakit att hon tackat nej till ett riskkapitalbolag som värderat hennes bolag till 400 miljoner kronor.  

 

LÄS MER: Isabella Löwengrip: Jag vill lära mina barn att ta selfies 

 

Löwengrip: ”Skäms inte ett dugg”

– Vi har fått en jättefin värdering, det har varit upp mot 400 miljoner och man har tänkt ’ska man casha ut och byta upp huset hemma, sa hon enligt Breakit. 

På sin blogg berättar hon nu att hon också har lyckats spara ihop en ansenlig summa pengar till sina barn – och att det rör sig om miljonbelopp. 

”Jag skäms inte ett dugg över att jag tjänar pengar eller lever ett flådigt liv. Jag har ordnat det själv. Mina barn har redan ett sju siffrigt belopp på sina konton som väntar på dem när de blir 25 år. Det är jag stolt över att ha gjort möjligt som 27 åring”, skriver hon. 

Hon skriver vidare hur hennes liv har förändrats efter att hon började tjäna pengar: 

”Jag har min egen make up-artist på morgonen och jag lever mer lyxigt. Alla mina skisser på hur jag ville att livet skulle se ut – blev så. Jag vill leva ett liv där jag få jobba och få vara med mina barn. Outsourca så mycket jag kan runt det. På ett års tid skapade jag mig mitt drömliv och i dag lever jag det”, skriver Isabella Löwengrip. 

Expressen har sökt Isabella Löwengrip 

 

LÄS MER: Isabella Löwengrip har gjort slut med kärleken 

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!