Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Löwengrips okontrollerade tårar – privata stödet från kärleken

Löwengrip öppnar upp – berättar om misstagen
Isabella Löwengrip har gått igenom en jobbig period den senaste tiden, med många svåra beslut och mycket ångest.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON
I sin blogg berättar hon nu om den hårda kampen mot tårarna – och stödet från pojkvännen Erik Selin.
Foto: KATE GABOR

Isabella Löwengrip har gått igenom en jobbig period den senaste tiden, med många svåra beslut och mycket ångest.

I sin blogg berättar hon nu om den hårda kampen mot tårarna – och stödet från pojkvännen Erik Selin.

”De första veckorna kunde jag kontrollera tårarna men nu går det inte längre”, skriver Isabella Löwengrip i bloggen.

Affärskvinnan och bloggaren Isabella Löwengrip har funnit kärleken. Det är ingen mindre än fastighetsmiljardären Erik Selin.

Bloggaren Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 29, har varit ärlig med att hon går igenom en tuff tid, där hennes företag inte går så bra som hon tidigare gett sken av, och hon tvingats ställa in sin flytt till New York, där hon planerade att arbeta vidare internationellt.

I sin blogg erkänner profilen att den föregående veckan har varit den tuffaste i hennes liv, där hon har pendlat mellan sorg och förtvivlan. Hon har tidigare skrivit att hon gått ut från ett möte och spytt av ångest, för att hon tvingats ta så jobbiga beslut.

”Jag behöll solglasögonen på trots att solen försvann. Det bara rann under (barnen märkte inte). De första veckorna kunde jag kontrollera tårarna men nu går det inte längre. Det har varit så mycket tuffa beslut på löpande band, det går inte att ta dom utan att bryta ihop. Inget annat hade varit mänskligt”, skriver Isabella Löwengrip i ett blogginlägg.

Stödet från familjen: ”Kramas extra mycket”

Löwengrips barn har också märkt att mamma har det tufft, och stöttar henne på sitt sätt.

”Barnen vet om att jag är ledsen just nu och kämpar på jobbet. De kramas extra mycket och vill spela Lalehs låt Goliat i bilen. ”Den handlar om att kämpa mamma”. Så fina barn. Om de bara visste hur jag kämpar”, skriver Isabella Löwengrip, och erkänner att tiden med barnen gör att hon får mindre ångest.

En annan som stöttar bloggaren är hennes kärlek, göteborgska fastighetsmiljardären Erik Selin, 52. Förra veckan åkte Löwengrip ner till Göteborg för att tillbringa helgen med sin kärlek, och nu kommer hon vara där hela veckan.

”Imorgon är jag en kort stund på kontoret för att samla teamet men sedan åker jag faktiskt bort till Göteborg en vecka och ska jobba ”hemifrån” fast där. Jag har några möten i Borås samt lanseringen av Löwengrip i Oslo på torsdag men det är ändå lättare för mig att köra själv från Göteborg”.

Expressen söker Isabella Löwengrip för en kommentar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.