Löwengrips planer stoppas – ärliga orden om fasaden

Här visar Isabella Löwengrip upp sitt boende på Lidingö.
Isabella Löwengrips flytt till USA har inte gått så smidigt som hon hoppades på.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON
På sin blogg berättar dock Löwengrip om en ny stor möjlighet som har öppnat upp sig.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON
”Under tiden har jag fått möjlighet till ett enormt förvärv”, skriver Isabella Löwengrip på sin blogg.
Foto: PELLE T NILSSON / SPA
Det var i sitt sommarprat som sändes i juni som Löwengrip sa att hon skulle lämna Sverige bakom sig för att satsa i New York.
Foto: TASS / VALERY SHARIFULIN/TASS/SIPA USA SIPA USA

Fasaden rämnar för Isabella ”Blondinbella” Löwengrip – nu erkänner bloggaren att karriären inte går så bra som hon velat ge sken av.

I ett ärligt inlägg på sin blogg skriver profilen att hon ger upp planerna om världssuccé.

”Det är fruktansvärt läskigt och jag vet inte om jag gör rätt just nu som sänker garden och erkänner för er att jag har en svacka.”, skriver Isabella Löwengrip i sin blogg. 

Redan i sitt sommarprat som sändes i juni sa Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 28, att hon skulle lämna Sverige bakom sig.

Bloggaren satsar på att ta sina företag utomlands, och tanken var att hon vid det här laget skulle bo på deltid i New York, för att fokusera på sin internationella karriär – men det har inte riktigt gått som profilen hade planerat. Flytten har dragit ut på tiden då ”Blondinbella” inte lyckats få rätt visum, samtidigt som andra möjligheter har presenterat sig.

”Min höst ser inte alls ut som jag hade trott. Jag trodde att jag skulle befinna mig i NYC halva månaderna och ha fullt fokus internationellt. Istället väntar jag på visum, allt tar längre tid men under tiden har jag fått möjlighet till ett enormt förvärv. Jag vet inte än om affären går igenom helt men jag måste göra ett försök i alla fall. Om affären blir av hamnar jag i ett vägskäl i livet om hur jag ska prioritera”, skriver Isabella Löwengrip i ett blogginlägg på måndagskvällen.

Löwengrip vill inte avslöja närmare vad det gäller för affär, men ger intrycket av att det kan komma att vända upp och ner på hennes framtidsplaner – och kanske till och med stoppa den inplanerade flytten till New York.

Berättar öppet om svackan

Entreprenören valde sedan att skriva ett nytt blogginlägg där hon berättar att hon är inne i en svacka.

”Det är inte lätt för mig att skriva det är inlägget. Jag har länge tänkt mig att jag måste visa upp min framgång för att vara en förebild men jag har nu insett att jag även måste visa baksidan. Det är så man blir en förebild på riktigt. Det är inte enkelt att driva bolag när man har så många som följer en och en stor skara som bara väntar på att jag ska misslyckas”, skriver hon i sitt nya blogginlägg. 

Isabella Löwengrip väljer också att berätta om den hektiska tid hon haft de senaste två och ett halvt åren med både sina lyckade och mindre lyckade affärer. 

”Just nu är jag i skede där saker och ting inte gått som förväntat. Inte alls. Jag ska ärligt talat säga att jag inte är där jag trodde att jag skulle vara nu. Nu är det oktober, jag ska snart fylla 29 år och befinner mig i den tuffaste fasen jag hittills upplevt i min karriär. Det är en dag i taget som gäller”, skriver hon och fortsätter:

”Jag behöver hitta min väg framåt efter alla projekt. Jag vill dessutom våra sänka garden och våga vara den Isabella som ni ofta skriver är ”gamla Isabella”. Den som berättar om livets alla sidor. Det är fruktansvärt läskigt och jag vet inte om jag gör rätt just nu som sänker garden och erkänner för er att jag har en svacka. Men förhoppningsvis kan andra entreprenörer som följer mig känna igen sig och vi kan lära oss av misstagen ihop”.

I inlägget nämner hon också att hon insett att företaget måste fortsätta utvecklas i Skandinavien och Tyskland och lägger därför världsplanerna på is. 

Löwengrips kärlekslycka

Samtidigt har Löwengrip också hittat kärleken i fastighetsmiljardären Erik Selin, 52, och pendlar till honom i Göteborg vissa helger, något hon också visat i bloggen.

Bloggaren hoppas nu att alla utmaningar hon står inför kommer ge något bra i slutändan.

”Fördelen med att livet alltid kastas runt är att det långsiktiga målet blir allt mer tydligt. Men vägen dit är minst sagt turbulent. Men jag antar att de extrema utmaningarna måste landa i extrema utfall förr eller senare, förhoppningsvis positiva”, skriver hon i bloggen.

Expressen har sökt Isabella Löwengrip för en kommentar.

Löwengrip får kritik för uppblåsta siffror:

VD:n om influencermarketing: ”Det är en ”köpa grisen i säcken”-industri”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.