Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrips lyxgåva från kärleken – efter uppbrottet

Isabella Löwengrip.
Foto: ALEX LJUNGDAHL
Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ IBL BILDBYRÅ / IBLAB
Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Isabella Löwengrip fyllde 28 år i helgen och firades stort.

Hennes nya kärlek Hampus Jarlbo bjöd henne på hotell för 10 000 kronor natten – och en klocka för över 100 000 kronor.

”Hampus får mig att skratta så att det gör ont i magen. Som jag älskar honom”, skriver Isabella Löwengrip i sin blogg.

I helgen firade Isabella Löwengrip, tidigare känd som ”Blondinbella”, sin 28-årsdag. Via sin blogg berättar hon om överraskningsfirandet.

Isabella Löwengrip skriver att hon trodde att hon skulle på en ”mindre lunch” – i stället hade hennes vänner ordnat ett helt rum på restaurangen.”I stället hade de lånat hela 'vardagsrummet' på plats och där stod hela gänget och sjöng när jag kom”, skriver Isabella Löwengrip.

https://www.instagram.com/p/BpKUEhcn8cK/?hl=sv&taken-by=isabellalowengrip

Hotell för 10 000 per natt

Efter lunchen med vännerna, som varade i fyra timmar, åkte Isabella Löwengrip och nya kärleken Hampus Jarlbo, 28, till hotellet Ett hem på Östermalm. Där bodde de i en svit som kostar drygt 10 000 kronor per natt.

Bloggaren och entreprenören skriver att hon kröp ner i sängen, njöt av ”tacksamhetsruset”, öppnade alla paket och grät.

Senare på kvällen gick Isabella Löwengrip och pojkvännen och åt. På natten kunde hon knappt somna, skriver hon i bloggen.”Som jag älskar honom”

”Hampus får mig att skratta så att det gör ont i magen. Som jag älskar honom”, skriver Isabella Löwengrip och fortsätter:

”Jag var som ett barn som liksom var spänd på dagen. Typiskt, jag som behövde sova ut. Drog mig till åtta men sedan beställde vi frukost. Allt kom när jag var inne i badrummet och jag fick en rejäl chock, Hampus hade nämligen beställt de största ballonger jag sett!”https://www.instagram.com/p/BpMFKdRHATX/?hl=sv&taken-by=isabellalowengrip

Fick en klocka för över 100 000

Men det var inte allt. Isabella Löwengrip berättar vidare om presenten hon fick av kärleken Hampus Jarlbo: En klocka från Patek Philippe.

”Jag älskar den! På baksidan hade han graverat 'För nuet vi delar, H'”, skriver Isabella Löwengrip i bloggen.

Klockan, av modell Twenty-4, går på drygt 100 000 kronor.

Men parets relation har inte alltid varit en dans på rosor. I somras berättade Isabella Löwengrip att hon och kärleken Hampus Jarlbo brutit upp.

Berättade om uppbrottet

– Vi gick ut med vår relation för några månader sedan på Unicef-galan, men mitt liv är för komplicerat, med mitt jobb, mitt resschema och med barnen, så det var lättare att avsluta, har Isabella Löwengrip tidigare berättat. 

Men i september skrev hon på sin blogg att de två har hittat tillbaka till varandra.

”I går så checkade jag ut vid halv fyra, gick hem till Hampus som i princip bor granne med mitt kontor och tog en dusch och kröp ner i hans säng och sov till nio på kvällen”, skrev hon i inlägget.https://www.instagram.com/p/BpNA7TRHiuR/?hl=sv&taken-by=isabellalowengrip

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.