Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrips lycka över krisen – spelat en roll

Isabella Löwengrip berättar själv: ”Kan behöva ändra mitt liv”.
Isabella Löwengrip har känt sig olycklig väldigt länge - men nu börjar vändningen komma. Foto: SVEN LINDWALL
Bild från dokumentären ”Flip side” Foto: LFA FILM

Under hösten har Isabella Löwengrip gått igenom en kris – där hon tvingats flytta från lyxhuset på Lidingö, sagt upp personal och varit nära konkurs.

Men i dokumentären ”Flip side” berättar bloggaren att hon är tacksam över den jobbiga tiden, för att det lärt henne skilja på jobb- och privatliv.

– Jag är så uppslukad av rollen, att jag inte vet vem jag är när jag kommer hem igen på kvällen, säger Isabella Löwengrip.

Isabella Löwengrip, 29, har gått igenom en svår period under hösten, efter Expressens avslöjande om uppblåsta siffror i hennes företag.

Hon har tvingats avstyra en flytt till USA för att rädda upp sina företag från konkurs, samtidigt som hon avskedat anställda och sålt sitt stora lyxhus på Lidingö.

I dokumentären ”Flip side” berättar Isabella Löwengrip att hon har fokuserat så mycket på sitt jobb att hon inte vetat vem hon har varit när hon kommit hem på kvällen.

– Jag har lagt allt jag har i mitt jobb, och den här rollen. Och jag är så uppslukad av rollen, att jag inte vet vem jag är när jag kommer hem igen på kvällen. Att vara här själv... Jag vet inte hur jag lämnar rollen, och vem jag är utan, säger Isabella Löwengrip i ”Flip side”.

– De senaste åren har jag varit väldigt olycklig, jag är fortfarande väldigt olycklig.

”Ville inte bli mamma överhuvudtaget”

Bloggaren ligger på en soffa och konstaterar att krisen hon har gått igenom på ett sätt har varit bra – då det fått henne att erkänna hur läget egentligen ligger till.

– Därför är jag glad över att få krisen nu. Det känns som att... äntligen kan jag lämna det bakom mig.

Isabella Löwengrip var länge känd för att hon inte ville bli mamma överhuvudtaget, och argumenterade för att kvinnor ska kunna fokusera på karriären i stället för barn. Åsikter hon i dag har svårt att förstå.

– Jag ville inte bli mamma överhuvudtaget. I allt jag gör så måste jag kunna lita på mig själv, att veta att jag kan göra det här. Så det var lätt att säga att jag inte behöver några barn, jag kan fokusera på min karriär. När jag tittar på bilder av dem nu så är det svårt att förstå hur jag kunde tänka så.

Expressen har sökt Isabella Löwengrip, som avböjer att kommentera.

Vem är Isabella Löwengrip?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.