Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Löwengrips livsvänding – efter elchocksterapin

Efter en svår depression fick Isabella Löwengrip elchocksterapi.
Foto: SVEN LINDWALL
Isabella Löwengrip behöver inte jobba på minst ett år.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Isabella Löwengrip.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Isabella Löwengrip gick in i en depression efter alla tuffa affärsmotgångar under hösten, och tvingades ta hjälp av elchocksterapi.

Nu berättar profilen om livsvändningen efter den omfattande behandlingen – och varför hon inte tänker jobba på flera år.

”Hela bolagsprocessen under hösten blev ett trauma för mig. Det är fortfarande tufft och jag är väldigt skör”, skriver Isabella Löwengrip i sin blogg.

Bloggaren Isabella Löwengrip hade minst sagt en tung höst, när hennes företag förlorade kunder och var nära konkurs. Hon tvingades ställa in en flytt till USA, säga upp all sin personal och sälja sitt lyxiga hus för att hålla sig över ytan.

Efter julen genomgick profilen elchocksterapi mot sin växande depression.

”Från oktober gick jag in i en depression på grund av allt tuffa runt omkring mig. Depressionen kulminerade på juldagen och sedan blev det så illa att elchocker (ECT) väntade mig några veckor senare. Det var det med störst effekt för att ta mig ur det värsta”, skriver Isabella Löwengrip i ett blogginlägg. 

I februari lyckades Löwengrip sälja sitt företag Löwengrip beauty – en affär som hon tjänade så bra på att hon inte behöver arbeta på flera år, utan bara kan fokusera på sig själv och familjen. Därför har profilen nu bestämt sig för att vara ledig, för att kunna må bättre.

”Hela bolagsprocessen under hösten blev ett trauma för mig. Det är fortfarande tufft och jag är väldigt skör. Det är därför jag har bestämt att ta det ”ledigt” under hela 2020 och kanske nästa år också”, skriver hon.

Löwengrip vill ändra vanorna för hälsan

Under den tuffa hösten tappade Löwengrip sina matvanor – något hon nu vill hitta tillbaka till under sin återhämtningsperiod.

”Nu vill jag komma tillbaka till vettiga rutiner och få i mig en massa bra saker. Jag skulle aldrig någonsin gå på en diet, men under många år har det varit viktigt för mig att få i mig alla näringsämnen och kost så att jag orkar”, skriver hon.

Expressen har sökt Isabella Löwengrip för en kommentar.


Expressen avslöjade Löwengrips uppförstorade siffror:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.