Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrips livsval för hälsan – lägger om: ”Svårt att acceptera”

Entrepenören och bloggaren möter Expressen i sitt hem.
Isabella Löwengrip.Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Isabella Löwengrip.Foto: ALEX LJUNGDAHL

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip lever ett minst sagt hektiskt liv, och problemen att komma till ro har gjort att hon vant sig vid att ta insomningstabletter.

Nu väljer profilen att lägga om sitt liv, för att må bättre.

”Just nu testar jag en vardag som är lugnare, där varje kvart inte är inplanerad. Jag har fått i uppgift att inte jobba tills 23-00”, skriver Isabella Löwengrip i ett blogginlägg.

Att bloggaren och entreprenören Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 28, lever efter ett fullspäckat schema vet alla som följer henne på sociala medier eller i bloggen. Möten och resor avlöser varandra, och det är väldigt ovanligt att hon slappar hemma på soffan.

Men nu försöker Löwengrip lägga om sitt liv, för att få en mer balanserad vardag, där hon inte jobbar till midnatt varje kväll som tidigare.

”Charlotte sa till mig ”vila är också effektivt” – Jag behövde höra det för jag har så svårt att acceptera ett mer balanserat tempo trots att jag behöver det. Just nu testar jag en vardag som är lugnare, där varje kvart inte är inplanerad. Jag har fått i uppgift att inte jobba tills 23-00 och sedan slockna av insomningstabletter utan faktiskt varva ner och låta kroppen bli trött.”, skriver Isabella Löwengrip i sin blogg.

Isabella Löwengrip: Testar att dra ner på tempot

Profilen har tagit insomningstabletter i snart ett år, och vill nu vänja kroppen vid att somna på egen hand, och inte bara med hjälp av medicin. Men det är inte helt lätt, nu när hon kommit tillbaka från sin fem veckor långa semester, då hon kunde ta en paus från tabletterna.

”Så fort vardagen var tillbaka (och tyvärr en stalker som tydligen bara var på sommaruppehåll) blev det svårt med sömnen igen. Så nu testar jag alltså att dra ner på tempot – överallt men framför allt ge mig tid på kvällarna.”

Löwengrip förklarar att hon tycker det är så kul att jobba att hon har svårt att prioritera annat – men att hon nu prövar för att få ordning på sömnen.

”Det låter så enkelt att varva ner men problemet i det här är att jag vill jobba all vaken tid. Och att hitta något som är lika roligt är svårt när man är själv hemma. Men nu gör jag alltså ett försök för sömnens skull”, skriver hon.

Expressen söker Isabella Löwengrip för en kommentar.

Här är Löwengrips nya kärlek

Paret ses allt oftare tillsammans.