Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrips kupp med nya kärleken

Isabella Löwengrip.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Paul Sundvik är Isabella Löwengrips nya kärlek. 

Nu berättar Sundvik att han först inte var sugen på att gå på en dejt med bloggerskan – och hur det känns att bli inkastad i rampljuset. 

– Innan var jag nojig men nu är jag inslängd i det, nu är det bara att köra, säger han.

Isabella Löwengrip, 29, har funnit kärleken på nytt – i undervattensfotografen och designern Paul Sundvik, 52. 

Tidigare i veckan berättade bloggerskan att det var kärlek vid första ögonkastet. 

– Det har gått jättesnabbt, men man känner när man har hittat en person man inte kan leva utan, sa hon då. 

Nu berättar Paul Sundvik att han till en början var skeptisk till att gå på dejt med Isabella Löwengrip. Han berättar att han hade fördomar om henne – som visade sig inte stämma alls. 

– Min vän har hela tiden sagt att jag borde träffa Isabella och sa att ”ni måste ses, ni måste ses”. Så skickade hon över Isabellas nummer till mig och mitt till Isabella och jag bara ”nja”. Isabella hörde inte av sig till en början heller. 

”Jag var lite rädd för att träffa henne”

Men deras gemensamma vän Pingis Berg-Hadenius gav sig inte. Hon fortsatte ligga på om att de skulle ses. Till sist fick hon ut dem på en båttur. 

– Då åkte jag in till stan med båten och plockade upp Pingis och Isabella. Isabella tittade väl då och tänkte ”nej, nu kommer en sådan där hopplös dryg stekare” och jag tänkte ”bloggerskan med silverbestick”. Men det var inte så, hon är så enkel och inte alls den personen jag trodde. Det finns ingen snobbism, hon är en jätteenkel person. Det var det jag inte trodde, så jag blev paff. 

Du hade fördomen att hon skulle vara snobbig? 

– Ja men lite så, det var den känslan jag fått av henne i medier, det var tufft för henne i höstas och då såg man rubriker och så. Jag var lite rädd att träffa henne, ska jag bli nya sidekicken liksom som dyker upp från ingenstans, säger han och skrattar. 

Löwengrips kupp med kärleken

Innan paret avslöjade sin romans har Löwengrip byggt upp en spänning kring sin nya kärlek på sin blogg. Några dagar innan de gick ut med sin kärlek offentligt publicerade Sundvik ett tjugotal bilder på sitt Instagram-konto som innan dess hade sin senaste publicering för ett år sedan. Han hade innan bara bilder på sina verk och ingen bild på sig själv. Att han nu lagt upp flera bilder säger han är genomtänkt. 

– Jag har lagt upp lite grejer nyligen av den anledningen att jag och Isabella tyckte det var lika bra att visa vem jag är. Ibland har jag varit väldigt hemlig med mig själv om jag ska vara ärlig. Det finns olika anledningar till det. 

Isabella Löwengrip länkade även till sin pojkväns designerkonto på sin blogg samma dag som de gick ut offentligt med sin kärlek. Men att Sundvik i dag får en del rampljus på sig gör honom ingenting. 

– Innan var jag nojig men nu är jag inslängd i det, nu är det bara att köra. 

Han berättar vidare att hans jobb som designer har gjort honom van vid åsikter och kritik. 

– Då jag är designer är jag van vid att bli bedömd, jag har haft utställningar utomlands och så. Jag har pluggat mycket utomlands och bott utomlands. Jag har själv drivit magasin och så, så jag är van vid att utsätta mig för saker. Men i torsdags var det lite läskigt, säger han. 

https://www.instagram.com/p/CB_CfJhpLJr/

Löwengrips ord om Sundvik innan paret blev offentliga

Entreprenören berättar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.