Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Löwengrip till bal i London – hålls av prins Charles

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip blir allt mer känd, även utomlands. Nu har entreprenören och bloggaren blivit bjuden på bal i London av brittiska prins Charles.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Prins Charles.
Foto: I-IMAGES, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip satsar mer utomlands.

Nu ska entreprenören och bloggaren på välgörenhetsbal i London, som hålls av brittiska prins Charles.

”Nästa torsdag ska jag på en bal i London”, skriver Isabella Löwengrip på Instagram.

Bloggaren och entreprenören Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 28, delar med sig av sina karriärsframgångar på sociala medier, och hennes bloggläsare får följa hur hon flyger fram och tillbaka över världen.

Nu ska Löwengrip göra ett stopp i London – då hon ska gå på en kunglig bal.

På sin blogg visar Isabella Löwengrip upp biljetten. Medan bloggaren själv är i Los Angeles är hennes anställda hemma i huset i Lidingö, och kunde därför hålla koll när profilen fick det speciella brevet hemskickat.

”När jag vaknade hade Ida som jobbar hemma hos mig, fotat en tjusig inbjudan som damp ner i brevlådan hemma”, skriver Isabella Löwengrip på bloggen.

Personliga inbjudningen från prins Charles

På inbjudan står det att ”prinsen av Wales och grevinnan av Cornwall tillsammans med familjen Elephant begär att få hedras med din närvaro fröken Isabella Löwengrip”.

Den kungliga balen hålls på Clarence house nästa torsdag, den 13 juni, framgår det från inbjudan.

”Nästa torsdag ska jag på en bal i London”, skriver Isabella Löwengrip.

Man kan köpa biljetter till välgörenhetsbalen – men det framgår inte i bloggen om hon köpt biljetten eller ej.

Rihannas gest till Löwengrip 

I slutet av maj började världsstjärnan Rihanna, som utöver sitt artisteri äger sminkmärket Fenty Beauty, följa Isabella Löwengrip på Instagram. Något bloggaren valde att uppmärksamma på sin Instagram story.

”Hej Rihanna”, skriver Löwengrip på en skärmdump där det framgår att Rihanna har börjat följa henne på det sociala mediet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.