Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Löwengrips kärleksvändning – nu avslöjar hon sanningen

Foto: /IBL / /IBL
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Efter uppbrottet från Hampus Jarlbo tidigare i somras berättar nu Isabella Löwengrip att hon hittat tillbaka till exkärleken.

"Igår så checkade jag ut vid halv fyra, gick hem till Hampus som i princip bor granne med mitt kontor och tog en dusch och kröp ner i hans säng och sov till nio på kvällen", skriver hon i bloggen. 

"Vi är tillsammans igen", hälsar Isabella Löwengrip i ett sms.

Efter skilsmässan från Odd Spångberg, 30, berättade Isabella Löwengrip, 27, att hon funnit kärleken igen i Hampus Jarlbo, 28. Men tidigare i år berättade Isabella Löwengrip att paret hade brutit upp. 

– Vi gick ut med vår relation för några månader sedan på Unicef-galan, men mitt liv är för komplicerat, med mitt jobb, mitt resschema och med barnen, så det var lättare att avsluta, har Isabella Löwengrip tidigare berättat. 

Nu skriver hon på sin blogg att de två har hittat tillbaka till varandra.

"Igår så checkade jag ut vid halv fyra, gick hem till Hampus som i princip bor granne med mitt kontor och tog en dusch och kröp ner i hans säng och sov till nio på kvällen", skriver hon i inlägget.

Efter en stunds vila berättar Isabella Löwengrip att Hampus Jarlbo ordnat med en överraskning.

"När jag vaknade hade Hampus ordnat med middag. Han är så fin med mig hela tiden, är glad att vi hittat tillbaka."

I ett sms bekräftar Isabella Löwengrip att hon är tillsammans med Hampus Jarlbo igen.

"Vi är tillsammans igen", hälsar Isabella Löwengrip i ett sms.

 

 

Kärlek vid första ögonkastet

Isabella Löwengrip har tidigare berättat om första mötet med Hampus Jarlbo – och att det var kärlek vid första ögonkastet. 

”När vi sträckte fram handen för att hälsa var det precis som på film. Tiden frös till is för några sekunder och vi fastnade totalt i varandra. Det var något med hans blick som fångade in mig, skarp men snäll. Jag minns bara honom den kvällen”, har hon tidigare berättat om mötet.

Isabella Löwengrip skriver också nu hur mycket hon ser fram emot flytten till sitt nya hem, en villa på Lidingö värd 30 miljoner kronor.

"Jag längtar verkligen till mitt hus ute på Elfvik. Det ligger en bit ut på Lidingö och där kommer jag kunna vara för mig själv och ladda batterierna mellan allt mitt jobb."

 

https://www.instagram.com/p/BnQjr9cHsgL/?taken-by=isabellalowengrip