Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrips kamp mot tårarna – ensamma erkännandet

Isabella Löwengrip berättar själv: ”Kan behöva ändra mitt liv”.
Isabella Löwengrip berättar om svåra uppväxten i dokumentären ”Flip side”.
Isabella Löwengrip berättar om svåra uppväxten i dokumentären ”Flip side”.
Isabella Löwengrip.

Isabella Löwengrip hade en svår uppväxt, med skilda föräldrar och svår mobbning.

I dokumentären ”Flip side” berättar bloggprofilen om hur den ensamma uppväxten påverkat henne som vuxen, samtidigt som hon kämpar mot tårarna.

– Känslan av att bli avvisad har följt mig även som vuxen. Att ingen vill vara med mig för den jag är, säger Isabella Löwengrip i dokumentären.

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, har haft en tuff period där hon varit nära att behöva begära sina företag i konkurs, avskeda personal och flytta från lyxhuset på Lidingö. Hon har också haft problem med stalkare, som förföljt henne till hennes hem.

Men det är inte bara det senaste året som varit jobbigt för Löwengrip – hon hade också en tung barndom, som hon tvingats söka psykologhjälp för.

– Jag har gått mycket i terapi, för att prata om min uppväxt, för jag var så ledsen när jag var i 20-årsåldern, allt kom tillbaka till mig, berättar hon i dokumentären ”Flip side”.

Löwengrips kamp mot tårarna

Profilen var bara fyra år när hennes föräldrar skildes, och när Isabella Löwengrip besöker ett av sina gamla barndomshem i dokumentärserien så har hon svårt att hålla tårarna tillbaka.

– När jag var fyra så skilde sig mina föräldrar, och pappa flyttade till en annan lägenhet. Jag såg precis huset här, och... åh, säger Isabella Löwengrip och kämpar för att hålla tillbaka sina tårar

Löwengrip blev mobbad

Under tonåren blev Isabella Löwengrip mobbad av killarna i klassen, för att hon hade problem med akne i ansiktet. Tiden som mobbat skilsmässobarn har satt djupa spår i bloggaren, som bär med sig en rädsla för att bli avvisad.

– Känslan av att bli avvisad har följt mig även som vuxen. Att ingen vill vara med mig för den jag är. Om jag ska vara helt ärlig så tillbringar jag min mesta tid med mitt jobbteam. De flesta dagarna är det många människor här, men de arbetar för mig.

Expressen har sökt Isabella Löwengrip, som avböjer att kommentera.


Vem är Isabella Löwengrip?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.