Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrips framtida affärsplan med Paul

Paul Sundvik.
Foto: STELLA PICTURES / INSTAGRAM VIA STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Isabella Löwengrip.
Foto: SVEN LINDWALL

Isabella Löwengrip gillar att ha många bollar i luften. 

Hon har startat allt från ett skönhetsmärke till en podcast och nu verkar hon ha ytterligare en idé. 

Hennes nya affärsplan inkluderar även kärleken Paul Sundvik. 

”Jag har en massa idéer”, skriver hon på sin blogg

Entreprenören Isabella Löwengrip, 29, blev tidigare i somras blixtförälskad i kreatören Paul Sundvik, 52, och sedan dess har paret varit oskiljaktiga. 

De reste för bara några veckor sedan utomlands och de hade det så bra att de åkte tillbaka nu igen. 

”Och så är vi tillbaka i Italien. Rättare bestämt Comosjön. Vissa platser blir man inte klar med. Vi har denna gång bott på samma hotell då vi blev så kära i Villa Mojana. Vi skulle egentligen bott här en natt men det blev tre”, skriver Löwengrip på sin blogg. 

På bloggen delar Löwengrip med sig av vad paret gör på sin kärlekssemester. De är middagar, shopping och så har de även fotat en del, vilket Sundvik jobbar med. 

”Under dessa tre dagar har jag även fått vara motiv när Paul fotat under vattnet. Det blev fina bilder tycker jag. Jag har även fått se honom fota sina bubblor i Comosjön och det var roligt att se. Det är häftigt att få vara tillsammans med någon som är så kreativ med sitt skapande. Tavlor, foton, skulpturer etc. Min själ mår bra av att få dras med av det”, skriver hon. 

På Instagram har Löwengrip postat en av bilderna som Sundvik fotat på henne. 

”Paul bytte ut bubblorna mot mig”, skriver hon. 

https://www.instagram.com/p/CDQbsRuHdMM/?hidecaption=true

Gemensamma framtidsplanen

Då Löwengrip tycker att sin nya pojkvän är så pass kreativ och skicklig tycker hon att de borde starta ett företag tillsammans där han kan stå för designen. På bloggen skriver hon om framtidsdrömmen med sin stora kärlek. 

”Jag föreslog att vi borde göra en smyckeskollektion tillsammans. Han är så duktig på design och jag har en massa idéer på vigselringar, halsband och örhängen. Men det kanske inte är prio just nu”, skriver Löwengrip. 

I ett meddelande berättar Löwengrip mer. 

”Det är bara tankar, det är viktigt för mig att vara ledig just nu men roligt att spåna på framtiden. Jag älskar ju att skapa”, skriver hon. 

Löwengrip och Sundviks romans

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.