Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Isabella Löwengrips lyxliv med kärleken

Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

När Isabella Löwengrip kom till Unicef-galan med Hampus Jarlbo gick de ut med sin kärlek.

Genom lyxresor och stora blombuketter har "Blondinbella" tidigare hintat om den mystiska lyxkärleken – men nu är det slut på hemligheterna och dubbellivet. 

– Det är fantastiskt, hon spränger alla mina förväntningar. Jag är jättekär, säger Hampus Jarlbo, som till yrket handlar med aktier. 

Bloggaren och entreprenören Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 27, kom till Unicef-galan tillsammans med nye pojkvännen Hampus Jarlbo, 27, och för första gången bekräftade de spekulationerna som omgivit paret. De har ett förhållande. 

– Det är viktigt att ta det lugnt när man har barn. Det har varit nervöst att outa. Vi har kommit till en punkt där vi är trygga med varandra, säger Isabella Löwengrip.

Det går inte att ta miste på parets känslor för varandra, som under galan höll varandra i handen och ler mot varandra.


LÄS MER: Isabella Löwengrips nya beslut om hälsan 


Bloggarens lyxliv

Via Isabella Löwengrips Instagram kan hennes följare få en titt in i det riktiga lyxliv som paret lever. I slutet av förra året åkte de i väg på en kärleksresa tillsammans till Maldiverna. På bilderna ses paret äta pannkakor och frukt bredvid en lyxig pool och bloggaren ses gå ut till en bungalow som vilar på vattnet. Sedan de började träffas har de också hunnit med lyxresor till Köpenhamn och Italien. Men inte nog med det – på alla hjärtans dag visade Isabella Löwengrip upp en stor bukett röda rosor. 

"I dag blev jag bortskämd med den största buketten med rosor jag någonsin har fått. De är så vackra och luktar gott", skrev hon då. 

Rosorna var däremot inte det enda som Isabella Löwengrip skämdes bort med. Av sin kärlek fick hon inte bara ett par ett par Chanel-skor, utan två. Sajten Bloggbevakning kom fram till att kärlekspresenten kostade 7 000 kronor – per skopar. 


LÄS MER: Blondinbella bryter tystnaden om romansen – berättar på galan 


”Jag är jättekär”

Paret avslöjar att de har träffats sedan i höstas. Då var bland annat Hampus Jarlbo Löwengrips dejt på prinsessan Sofias välgörenhetsfest för ”Project Playground”. Löwengrip och Jarlbo träffades genom gemensamma vänner på en middag. 

– Det är fantastiskt, hon spränger alla mina förväntningar. Jag är jättekär, säger Hampus Jarlbo.

Hampus Jarlbo är från Lund och har jobbat på Handelsbanken. Nu uppger han att hans sysselsättning i dag är att handla med aktier.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.