Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrips erkännande om lyxhuset: Har gjort fel

Löwengrip sparkar personal – beskedet till kollegerna
Isabella Löwengrip säljer sitt lyxiga hus på Lidingö för att flytta in till stan, efter ekonomiska problemen i sina bolag.Foto: ANNA-KARIN NILSSON
I ett ärligt inlägg på bloggen erkänner Löwengrip att hon förstörde huset för sig själv – och inte vågar bo så isolerat längre.Foto: ANNA-KARIN NILSSON
”Det går inte att leva så, jag vill inte leva så heller”, skriver Isabella Löwengrip i bloggen.Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Isabella Löwengrip säljer sitt lyxiga hus på Lidingö för att flytta in till stan, efter ekonomiska problemen i sina bolag.

I ett ärligt inlägg på bloggen erkänner Löwengrip att hon förstörde huset för sig själv – och inte vågar bo så isolerat längre.

”Det går inte att leva så, jag vill inte leva så heller”, skriver Isabella Löwengrip i bloggen.

Bloggaren och entreprenören Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 29, har haft en tuff höst där hon tvingats ställa in en USA-flytt, hennes företag har varit nära att gå i konkurs och hon har sagt upp stora delar av sina anställda. Samtidigt har hon också bestämt sig för att sälja mångmiljonhuset på Lidingö och flytta in till stan igen.

I ett inlägg på sin blogg förklarar Isabella Löwengrip sitt beslut att flytta från huset – och enligt henne är det inte främst av ekonomiska skäl som hon vill lämna Lidingö.

Trots att hon har bott i huset i över ett år har profilen aldrig lyckats känna sig hemma där – då hon har haft både stalkers och ovälkomna gäster på besök.

”Jag har hellre vistats på hotell och rest än att ha varit hemma för att det har blivit en form av psykisk stress – Jag fixar inte knackningarna på dörren. Jag antar att det är en form av posttraumatisk stress. Och det påverkar min sömn oerhört”.

Löwengrip: Huset blev en kuliss

När hon under våren kände sig tryggare, efter vändorna med stalkers, så började hon bygga en pool på tomten – men företaget gick i konkurs och processen drog ut på tiden, med alltjämt nya arbetare på hennes tomt varje dag.

Samtidigt erkänner Löwengrip att hon har sig själv att skylla för att huset aldrig blev ett hem.

”Det största felet gjorde jag själv. Samma dag som jag satte nycklarna i huset filmade jag med mobilen och la upp på min Instagram exakt alla rum och vrår. Efter den stunden blev nog huset mer en kuliss än ett hem och det återhämtade sig aldrig”, skriver hon i bloggen, och konstaterar att det är ett misstag hon inte gör om igen.

 ”Någon obehaglig person”

När man som Isabella Löwengrip får mycket hot och hat är man mer utsatt i ett hus än i en lägenhet i stan – och profilen berättar att hon har rekommenderats att bo i stan.

”Jag har i princip ständigt någon obehaglig person som kontaktar mig och jag tror tyvärr inte att det kommer att minska med åren, därför är rekommendationen att jag bor i stan. Hatet som finns där ute är för stort. Majoriteten av alla gånger jag har kommit hem under året när det är mörkt har jag behövt en vakt med mig. Det går inte att leva så, jag vill inte leva så heller”, skriver hon i bloggen.

Expressen har sökt Isabella Löwengrip som avböjer att kommentera.

Isabella Löwengrip har startar stiftelse – här berättar hon: