Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrips bakslag – tvingas lämna USA

Fastighetsmiljardären är Isabella Löwengrips nya kärlek
Isabella Löwengrip.Foto: ANNA-KARIN NILSSON
På sin Instagram Story visar hon upp nya lyxlägenheten.Foto: Instagram
På sin Instagram Story visar hon upp nya lyxlägenheten.Foto: Instagram
På sin Instagram Story visar hon upp nya lyxlägenheten.Foto: Instagram
På sin Instagram Story visar hon upp nya lyxlägenheten.Foto: Instagram

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip är i processen att flytta till New York, och visar stolt upp sin lyxiga hyreslägenhet i bloggen och på Instagram.

Men nu tvingas profilen bort från USA – tills hon har lyckats få visum.

”Jag är så kär i lägenheten och vill inte alls lämna den, men jag får maxa dagarna som är kvar i NYC och sen njuta av sensommar i Sverige”, skriver Isabella Löwengrip på sin blogg.

Bloggaren Isabella ”Blondinbella” Löwengrip håller på att flytta till New York, för att utöka sin verksamhet och bli en mer internationell profil och affärskvinna.

På sociala medier och i sin blogg visar hon sin hyreslägenhet på Lexington Avenue i centrala New York, med bara tre kvarter till Central Park.

”Jag är så glad! Äntligen äntligen är lägenheten vår. Lyckan var total när jag öppnade dörren. Jag har verkligen världens gulligaste mäklare här, Elie Khen hade förberett kylen med en Dom Perignon från 2004. Den ska vi så klart fira med sen!”, skriver Löwengrip på onsdagen, och fortsätter:

”Lägenheten är möblerad men mycket saknas såsom täcken, handdukar, glas, bestick etc så det blev direkt ut och handla lite.”

Har inget visum

Men Löwengrip får inte njuta till fullo av sitt nya hem – bloggaren har nämligen inte lyckats få visum än, något som gör att hon kommer behöva åka hem till Sverige igen medan processen blir klar.

”Även träffat min advokat som sköter visum-processen. Allt lär bli klart inom några veckor men nu fick jag rekommendationen att inte åka tillbaka hit under processen. För Louise del är det okej, hon är medborgare. Vi är på gång med ett LtD här (amerikanskt bolag) och Louise bor i lägenheten och förbereder så mycket som möjligt. Det är mycket admin som behövs göras”, skriver Isabella Löwengrip.

Hon är samtidigt ledsen över att behöva lämna lyxlägenheten på Manhattan, för att behöva åka hem till Sverige igen – och ser fram emot förändringarna som ett visum kommer innebära.

”Jag får vara med på telefon under de 5-6 veckor som är kvar. Jag är så kär i lägenheten och vill inte alls lämna den, men jag får maxa dagarna som är kvar i NYC och sen njuta av sensommar i Sverige. Jag längtar verkligen efter att allt blir klart med visum. Jag har ju varit här mycket under den senaste tiden för att ta möten men jag har ju inte kunnat jobba här och ta betalt”.

Expressen har sökt Isabella Löwengrip, som avböjer att kommentera.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.