Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrips avslöjande – om nya kärleken Erik Selin

Han är Isabella Löwengrips nya kärlek.
Isabella Löwengrip berättar hur hon växt som person genom terapi.Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Isabella Löwengrip och nya kärleken Erik Selin. Foto: ABACA / STELLA PICTURES
Löwengrip och Selin i Kenya. Foto: Skärmdump / Instagram

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip har hittat kärleken igen, 2,5 år efter skilsmässan från exmaken Odd Spångberg.

I sin blogg skriver hon nu om utvecklingen hon gjort i terapi – och hur relationen med Erik Selin har kunnat fördjupas.

”Herregud vilket tålamod han har haft med mig. Jag är fruktansvärt svår att komma in på livet med”, skriver Löwengrip på sin blogg.

Bloggaren Isabella Löwengrip, 28, var nyligen på inspirationsresa i Kenya med sin nya kärlek, fastighetsmiljardären Erik Selin, 51.

Efter att ha kommit hem från resan konstaterar nu ”Blondinbella” att hon har kommit långt i sin personliga utveckling, efter att ha gått hos sin psykolog i ett år. Profilen har gått hos olika terapeuter regelbundet de senaste nio åren, men när hon började hos sin nuvarande för ett år sedan hade hon ett mål, som hon nu börjar uppfylla.

”För ett år sedan sa jag till min psykolog att jag strävar efter att leva ett mer balanserat och hållbart liv och idag konstaterade vi att det är stor skillnad sedan ett år tillbaka. Jag är mer samlad och lugnare. Jag tror att det har med ålder att göra – Jag blir äldre. Dessutom har det gått 2,5 år sedan skilsmässan. Det tar tid att landa i ett liv efter det. Dessutom är barnen äldre och teamet som jobbar med mig har varit med i flera år. Det finns invanda rutiner och ett lugn.”, skriver Isabella Löwengrip i sin blogg.

Löwengrip om sitt nya livsskede 

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip fortsätter med att konstatera att hennes liv går in i ett nytt skede, och att det varit viktigt för henne att bli tryggare i sig själv, för att kunna ha en bra relation igen.

”Men det är verkligen så: man måste landa själv för att det ska gå att landa med en annan person. Nu är jag där och redo. Men herregud vilket tålamod han har haft med mig. Jag är fruktansvärt svår att komma in på livet med. Det är min stora försvarsmekanism. Det är som att jag jämt spelar en roll, att släppa på det har varit bland det läskigaste jag har gjort”, skriver hon i bloggen.

Expressen söker Isabella Löwengrip för en kommentar.

Isabella Löwengrip om sitt sommarprat.