Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrips avslöjande – förälskad i hemlig man

Löwengrips avslöjande – förälskad i hemlig man
Isabella Löwengrip har hittat kärleken på nytt.Foto: SVEN LINDWALL
Efter uppbrottet från Erik Selin är nu entreprenören förälskad – och har sin bästa sommar någonsin.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Isabella Löwengrip.Foto: PELLE T NILSSON / SPA

Isabella Löwengrip har hittat kärleken igen, efter uppbrottet från miljardären Erik Selin.

Nu skriver profilen kryptiskt i ett blogginlägg om att hon har en ny man i sitt liv, och är förälskad.

”Jag har känt mig harmonisk samtidigt som det har spritt i kroppen. Sådana där starka tonårskänslor som jag hade glömt bort”, skriver Isabella Löwengrip i bloggen.

Isabella Löwengrip, 29, är kär igen, efter uppbrottet från äldre pojkvännen, fastighetsmiljardären Erik Selin, i början av året.

I sin blogg berättar hon nu att hon har träffat en ny man som hon umgås intensivt med och är förälskad i.

”Jag måste berätta att jag har träffat en fantastisk person som gör mig lycklig och jag kommer att presentera honom för er senare. Han är så fin och jag är förälskad. Men av den anledningen så blir bloggen lite tråkig. Bilderna har ju fått vara begränsade och vi har ju i princip umgåtts all vaken tid”, skriver Isabella Löwengrip i sin blogg.

Isabella Löwengrips lycka: ”Bästa sommaren”

Det nyblivna paret har tillbringat härliga sommarkvällar ihop, och entreprenören konstaterar att förälskelsen gör att hon känner sig som en tonåring igen.

”Som ni har sett har det blivit många båtfärder och kvällsdopp. Jag har känt mig harmonisk samtidigt som det har spritt i kroppen. Sådana där starka tonårskänslor som jag hade glömt bort. Tänk att de fanns kvar där långt inne”, skriver hon.

Isabella Löwengrip, som varit öppen med att förra året var ett av de värsta någonsin och att hon tvingades genomgå elchocksterapi för att ta sig ur en svår depression, mår nu bättre än på länge.

”Oavsett är det här den bästa sommaren i mitt liv. Tack livet”, skriver bloggerskan.

Expressen har sökt Isabella Löwengrip, som avböjer att kommentera.

Isabella Löwengrips företag föll – se Expressens granskning här:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.